APC-MGE - univerzální baterie pro notebooky

4. 10. 2007 18:34    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové univerzální baterie pro notebooky

APC-MGE - univerzální baterie pro notebooky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost APC-MGE rozšířila rodinu produktů Universal Notebook Battery.

Jedná se o externí napájecí zdroj Universal Notebook Battery 50 a o útlou externí baterii Universal Notebook Battery 70.

První napájecí zdroj poskytuje navíc až čtyři hodiny provozní doby v závislosti na typu notebooku a nastavení jeho výkonu. Váží méně než půl kilogramu a snadno se vejde buď do přenosné brašny nebo vedle počítače - například na vyklápěcí stolek v letadle.

Druhý model – externí baterie Universal Notebook Battery 70 – se snadno vejde pod notebook a dodá mu navíc až šest hodin provozu v závislosti na typu používaného přenosného počítače a nastavení jeho výkonu. Využívá lithium-polymerové napájecí články - pokročilou bateriovou technologii s vysokým výkonem. Zařízení je ideální pro dlouhé obchodní cesty nebo pro napájení baterie notebooku, když není dostupný proud ze sítě. Integrovaný USB port představuje vlastně zdroj napájení pro libovolné mobilní zařízení napájené USB.

Univerzální notebookové baterie společnosti APC-MGE, které lze snadno nastavit i používat, jsou kompatibilní s většinou předních značek notebooků, včetně různých typů notebookových konektorů. Uživatelé si zároveň mohou vybrat potřebné napětí.

Vedle samostatného využití je lze upotřebit i v celé produktové řadě brašen na notebooky Power Ready™ společnosti APC, které mají speciální kapsy pro mobilní zařízení a obsahují dovedně zamaskované drážky pro napájecí kabely. Uživatelé na cestách tak mohou mít svá mobilní zařízení nabitá, uspořádaná a snadno přístupná.

Tiskové zprávy

Diskuse