HP a SAP - nově uzavřené partnerství

4. 10. 2007 18:26    Rubrika: Tiskové zprávy

Hewlett-Packard a SAP ČR vytvořili partnerství pro dodávky produktů na testování aplikací. Vybrané produkty poslouží pro regresní a zátěžové testování aplikací od společnosti SAP.

Společnosti SAP ČR a Hewlett-Packard ČR dnes v Praze oznámily uzavření partnerství na lokální úrovni pro dodávky produktů na testování aplikací. Spolupráce je zaměřena na zákazníky obou společností, kteří využívají řešení od společnosti SAP.

Nově uzavřené partnerství se vztahuje na produkty SAP Loadrunner by HP a SAP Quality Center by HP, které se zaměřují na regresní a zátěžové testování aplikací od společnosti SAP. Testování je doporučováno provádět při implementacích, upgradech, zákaznickém vývoji a nasazování nových aplikací jak na aplikační, tak zejména na provozní úrovni.

Tyto nástroje umožňují provádět automatické testy, které jsou konfigurovatelné podle potřeb zákazníka a pomáhají určit schopnost systému zvládat nárazová zatížení.

Automatickým testováním získává zákazník možnost předvídat chování systému SAP a připravit se na situace, jež jsou pro zákazníka v jeho obchodních procesech kritické.

„Spolupráce společností SAP ČR a HP zkvalitní služby zákazníkům při dodávkách specifických řešení,“ doplnil k společnému projektu Kamil Krus, ředitel oddělení Field Services společnosti SAP ČR.

„Naším společným cílem bude tuto spolupráci dále prohlubovat,“ doplnil Martin Amber, ředitel divize HP Software. „Je to výhodné spojení nejen pro nás – HP Software a SAP ČR – ale především pro naše zákazníky, kteří ke svým sapovským řešením získají kvalitní nástroje na jejich otestování, čímž zajistí bezpečnost při jejich nasazování a následných upgradech.“