MediaScrape - integrace do Google Maps

4. 10. 2007 18:47    Rubrika: Tiskové zprávy

MediaScrape(TM) provedla integraci svých služeb do Google Maps a uzavřela nové smlouvy s vysílacími společnostmi a portálem YouTube

CBC News; ATN-Bangladéš; SCTV-Indonésie; Realitatea-Rumunsko a další přední firmy, zabývající se vysíláním zpravodajství, se připojily k platformě MediaScrape-Google Maps.

MediaScrape, síť internetových zpravodajských televizí (http://www.MediaScrape.com), dnes oznámila uzavření smluv o rozdělení podílů na zisku s portálem YouTube a vysílacími společnostmi SCTV-Indonése; ATN-Bangladéš; Realitatea-Rumunsko; CBC (Kanada); TV Brussels; Yerkir Media (Arménie); Asia News International (Indie) a Rustavi (Georgia).

Dnes firma MediaScrape také spustila svůj projekt s Google Maps, který umožňuje uživatelům prostřednictvím Google Maps vyhledávat a prohlížet videozpravodajství.

"Smlouvy o rozdělení podílů na zisku, které jsme uzavřeli s YouTube (http://www.youtube.com/mediascrape), a novými vysílacími společnostmi, nám umožní rozšířit naši stávající platformu o více než 36.000 aktuálních příspěvků z videozpravodajství," řekl Tyler Cavell, vydavatel firmy MediaScrape.

"V následujících týdnech přidáme aplikace Facebook a živé překlady v několika jazycích, abychom ještě více rozšířili okruh našich diváků," řekl Cavell.

V současné době MediaScrape nepřetržitě přenáší více než 100 aktuálních příspěvků z videozpravodajství prostřednictvím svých redakčních a překladatelských kanceláří v 11 zemích světa.