T-Mobile - Acer s Internetem za 3.999 Kč

5. 10. 2007 19:26    Rubrika: Tiskové zprávy

T-Mobile: Notebook Acer s Internetem 4G za 3999 korun

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- Při podpisu smlouvy na dva roky získá zákazník notebook a PC kartu už od 3999 Kč
- Zájemci mohou vybírat ze všech Internet 4G tarifů

Speciální nabídku pro všechny zájemce o nový počítač a rychlý internet přichystal T-Mobile od 4. října. Již za 3999 korun (vč. DPH) mohou získat noví i stávající zákazníci notebook Acer Extensa 5220 a 4G Combi kartu. Zcela mobilní přístup k internetu je možné využít s libovolným z Internet 4G tarifů – Basic, Standard, Premium. Mimořádná akce platí do konce letošního roku.

Pořídit si nový notebook a neomezený internet ať už pro malou firmu nebo do domácnosti nebylo nikdy tak jednoduché. Vše potřebné od začátku října najdou zájemci přímo ve Značkových prodejnách T-Mobile.

„Řada lidí uvažuje o pořízení počítače a internetového připojení, ovšem obavy z technického zprovoznění hrají svou roli,“ říká Martina Kemrová, tisková mluvčí T-Mobile a dodává: „Proto jsme připravili kompletní balíček, takže i méně zkušení uživatelé si již nemusí dělat starosti s jakýmikoliv instalacemi, ihned po nákupu mohou začít surfovat.“

Pokud zákazník podepíše Účastnickou smlouvu na dva roky k tarifu Internet Premium, získá za zvýhodněnou cenu 3999 Kč nejen notebook Acer Extensa 5220, ale i 4G Combi kartu. Ani zájemci o některý z „nižších“ datových programů nepřijdou zkrátka. Nabízený notebook Acer Extensa 5220 je postavený ve speciální konfiguraci dostupné pouze u T-Mobile, například oproti standardní podobě disponuje technologií Bluetooth.

Cena za notebook plus datovou kartu je konečná. Zákazník při uzavření smlouvy složí zálohu dle výše zvoleného tarifu, tato záloha mu bude po třech měsících automaticky vrácena na běžný účet.

Acer Extensa 5220 je vybavený originálním operačním systémem Windows Vista Home Basic. Jeho nový majitel v něm najde mnoho dalších důležitých programů, jako například antivirový program AVAST! 4 Home Edition, komunikační software web’n’manager či 60denní zkušební verzi Microsoft Office 2007 a další aplikace. Notebook podporuje technologie Blutetooth a Wi-Fi. Nechybí zapisovací DVD mechanika.

V přenosném počítači je již nainstalována podpora 4G Combi karty, která umožňuje mobilní připojení k internetu pomocí technologií UMTS TDD, EDGE a GPRS.

Více informací na www.t-mobile.cz

Tiskové zprávy

Diskuse