O2 - pro paušální zákazníky

9. 10. 2007 15:37    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 nadílka pro paušální zákazníky a pro drobné podnikatele a živnostníky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Telefónica O2 Czech Republic nachystala na letošní Vánoce pestrou nadílku. Dárek pod O2 stromečkem najdou noví i stávající zákazníci, příznivci tarifních nabídek i předplacených služeb. Na své si přijdou i uživatelé pevných linek a v neposlední řadě také drobní podnikatelé a živnostníci. Mimořádná nabídka startuje 15. října 2007.

"Lidé jsou rádi když mohou být neustále v kontaktu se svými blízkými. Proto jsme pro všechny naše smluvní zákazníky připravili možnost vybrat si ze svého okolí jedno číslo, na které mohou po celou dobu svého smluvního vztahu s O2 bezplatně volat a posílat sms a mms kdy se jim zachce."uvádíSimon Burckhardt, výkonný ředitel pro residenční zákazníky společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Paušální zákazníci
Volání a posílání zpráv na vybrané číslo v mobilní síti O2 nebo v pevné síti zdarma

Noví zákazníci
Po celou dobu trvání smlouvysi teď mohou noví zákazníci užívat bezplatného volání a posílání zpráv na vybrané číslo v mobilní síti O2 nebo v pevné síti. Stačí aktivovat si v době od 15. října do 31. prosince 2007 jeden z vybraných tarifů a zvolit si číslo v mobilní síti O2 nebo v pevné síti. Nabídku je možné využít jak na volání a videovolání, tak pro posílání SMS a MMS v rámci České republiky, a to kdykoliv bez ohledu na denní dobu. Za využívání této nabídky zákazník neplatí žádné další poplatky. Nabídka se vztahuje za stejných podmínek na všechny aktuálně nabízené minutové i kreditní tarify v nabídce O2. Stejnou nabídku získají i zákazníci, kteří se rozhodnou přejít na paušální tarif z předplacených služeb O2 nebo od konkurenčního operátora.

Stávající zákazníci
Stávající zákazníci mohou bezplatné volání nebo posílání zpráv na vybrané číslo v mobilní síti O2 nebo v pevné síti využívat při podpisu nebo prodloužení stávající smlouvy k vybraným tarifům na 2 roky. Podle zvoleného tarifu platí tato nabídka na dobu 3 nebo 6 měsíců. Vztahuje se stejně jako u nových zákazníků jak na volání a videovolání, tak na posílání SMS a MMS v rámci České republiky, a to opět zcela bez jakýchkoliv dalších poplatků. Stávající zákazníci si navíc mohou ke své nabídce zvolit i jakýkoliv z tarifů Max.

Vánoční nabídku pro nové i stávající zákazníkyje v případě uzavření nebo prodloužení smlouvy na dva roky možné za standardních podmínek kombinovat navíc i s pořízením nového telefonu za výhodnou cenu již od 1 Kč včetně DPH.
Vybrané telefonní číslo může zákazník jednou za 30 dní změnit. Tato změna je zpoplatněna částkou 50 Kč včetně DPH a je možné ji provést odesláním SMS ve tvaru NEJ a nové vybrané číslo na číslo 999111.

Aktivaci vybraných tarifů lze provést prostřednictvím všech O2 prodejních míst.

Drobní podnikatelé a živnostníci
Speciální nabídka tarifů s 50% prémií volných minut nebo kreditu

Noví zákazníci
Noví zákazníci, kteří uzavřou smlouvu se závazkem na 6 nebo 24 měsíců, obdrží ke svému tarifu bonus ve výši 50 % minut nebo kreditu navíc. Bonus mohou využít na volání a posílání zpráv do všech sítí. Nabídka platí u vybraných tarifů po celou dobu smlouvy, tedy 6 nebo 24 měsíců.

Stávající zákazníci
Stávající zákazníci, kteří uzavřou nebo prodlouží smlouvu se závazkem na 24 měsíců, obdrží ke svému tarifu bonus ve výši 50 % minut nebo kreditu navíc. Bonus lze použít na volání a posílání zpráv do všech sítí. Vánoční nabídku mohou využívat po dobu 3 nebo 6 měsíců v závislosti na vybraném tarifu.

V případě uzavření smlouvy na dobu 2 let je možné za standardních podmínek nabídku pro nové i stávající zákazníky kombinovat s pořízením nového mobilního telefonu již od 1 Kčvčetně DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse