OKI Printing Solutions - Josef Klinger

10. 10. 2007 21:02    Rubrika: Tiskové zprávy

OKI Printing Solutions rozšiřuje svůj tým o experta na barevný tisk

OKI Printing Solutions - Josef Klinger

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

OKI Printing Solutions, přední hráč na trhu s tiskárnami, rozšířila svůj tým o experta na barevný tisk. Josef Klinger nastoupil na pozici Colour Specialist a je zodpovědný především za prodej A3 barevných tiskáren.

Jeho úkolem bude posílit nabídku tiskových řešení OKI do grafického segmentu, do oblasti zákazníků s vysokými nároky na kvalitu malonákladového tisku a aktivity v prodeji tiskových řešení s platbou za vytištěné stránky.

Ing. Josef Klinger (49) vystudoval na ČVUT obor radiotechnika, následně pokračoval oborem mikroprocesory a mikropočítače. Deset let pracoval jako samostatný odborný pracovník v Ústavu geologie a geotechniky, devět let vedl společnost GEMI, s.r.o., zabývající se ofsetovým tiskem a vývojem a výrobou speciálních měřících přístrojů. Roku 2001 nastoupil do společnosti Minolta jako Sales Support Manager, od roku 2004 ve stejné funkci pracoval jako specialista pro barevný a produkční tisk.

Volný čas rád tráví s rodinou a mezi jeho zájmy patří počítačová grafika a tisk. Řídí se mottem: „Moje práce je mým koníčkem.“

„Barevný tisk je klíčovou součástí portfolia značky OKI. Nároční zákazníci z řad středních a velkých firem vyžadují vysoce odborný přístup a poradenství při využití tiskáren OKI ve spojení s nejmodernějším softwarem. A právě v této oblasti je Josef Klinger jako respektovaný odborník na barevný digitální tisk vítanou posilou,“ vysvětluje Ing. Andrej Magyar, CSc., generální ředitel Oki Systems (Czech and Slovak).

Tiskové zprávy

Diskuse