ASUS P5E3 Deluxe/Wi-FI AP@n - nejúčinnější základní deska

12. 10. 2007 09:36    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS P5E3 Deluxe/Wi-FI AP@n: Energeticky nejúčinnější základní deska na světě

ASUS P5E3 Deluxe/Wi-FI AP@n - nejúčinnější základní deska

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Základní deska nové generace P5E3 Deluxe/WiFi-AP@n přináší převratnou jednotku pro úsporné zpracování energie EPU

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje novou základní desku P5E3 Deluxe/WiFi-AP@n, která je určena uživatelům požadujícím vysoký výkon a prvky pro extrémní přetaktování. P5E3 Deluxe/WiFi-AP@n s čipsetem Intel® X38 v sobě spojuje silný výkon s vysokou energetickou účinností, a podporuje dvoukanálovou paměťovou architekturu DDR3 1800MHz a duální PCI Express 2.0 x16 linek pro extrémně vysoký výkon. P5E3 Deluxe/WiFi-AP@n dále podporuje specifikace 802.11n WiFi na desce pro rychlejší přenos dat a ASUS Express Gate - doplňkový Linux OS bootup pro okamžitý přístup na internet během 5 sekund.

Úspora energie procesoru s ASUS EPU
Tato deska je navíc jako první na světě vybavena jednotkou pro úsporné zpracování energie EPU (Energy Processing Unit), vyvinutou společností ASUS. Jde o první hardwarový IC ovladač pro úsporu energie nové generace podle potřeb uživatele, který využívá inovativní hybridní napájecí technologie pro digitální kontrolu a regulaci s lepší účinností VRM při vysokém i nízkém zatížení. Díky aktuální automatické detekci proudu v CPU dokáže nabídnout úplnou regulaci při jakémkoliv zatížení, a tak dosáhnout maximální energetické účinnosti a enormní úspory energie, která přispívá k ochraně životního prostředí. Uživatel tak automaticky získá více energie pro vyšší výkon
a ušetří až 58,6 % energie potřebné pro CPU, když počítač pracuje s méně náročnými aplikacemi.

95% energetická účinnost s 8 fázovým napájením třetí generace
Špičková konstrukce osmifázového VRM třetí generace od společnosti ASUS poskytuje 95% energetickou účinnost oproti jiným řešením s nižší účinností.

Delší životnost komponent
a nižší energetické ztráty jsou dosaženy použitím kvalitních součástek, jako je například RDS (on) MOSFETs pro minimální ztrátu při spínání a nižší teplotu, feritová jádra s nízkou hysterezní ztrátou či japonské kondenzátory s vodivými polymery s delší životností.

Rychlý přístup k internetu pomocí Express Gate
ASUS Express Gate nabízí optimální volbu pro nabootování, díky které lze okamžitě prohlížet internet bez nutnosti spouštět Windows - a to do pouhých 5 vteřin. Uživatelé tak mohou rychle a pohodlně používat Skype, IM, YouTube a emailovou poštu.

WiFi-AP @n umožňuje vynikající přenos dat
S podporou špičkové technologie IEEE 802.11n draft na desce mohou uživatelé využít širší pokrytí sítě a přenos dat až 6krát rychlejší než u standardů 802.11b/g. Širší pokrytí sítě i lepší signál v porovnání s předchozími standardy, a to i v případě průchodu skrz stěnu, je dosaženo díky dvěma anténám. Uživatelé se tak nyní mohou doma připojit kdekoliv bez hluchých míst.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti www.asus.com nebo http://cz.asus.com

Tiskové zprávy

Diskuse