Edimax IC-7000 - IP kamera

11. 10. 2007 14:13    Rubrika: Tiskové zprávy

Zabezpečte své hodnoty ve dne v noci pomocí nové profesionální bezpečnostní kamery od Edimaxu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Edimax Technology (TSEC: 3047) uvádí IC-7000, novou funkcemi nabitou IP kameru. IC-7000 umožňuje uživateli nastavit systém monitorování, který může být vzdáleně kontrolován přes Internet odkudkoli ve světě pomocí běžného webového prohlížeče. Jejím zprovozněním v síti se zajistí tok audio - video dat o rozlišení až 640x480 pro komplexní sledování požadovaných prostor.

IC-7000 disponuje motorizovaným ovládáním otáčení a náklonu, digitálním zoomem – vše je vzdáleně ovládáno pomocí webového prohlížeče. Umožňuje to uživatelům nastavit úhel pohledu kamery a prohlédnout si tak např. celou místnost ať kancelář či obchod od podlahy až ke stropu. IP kamerka disponuje rovněž infračervenými LED diodami, které zaručují slušný obraz dokonce i v úplné tmě. Vestavěný mikrofon zajišťuje přenos zvuku, který tak doplňuje obrazové informace. Pro uživatelské pohodlí má kamera k dispozici slot pro oblíbené SD paměťové karty na které si lze přímo ukládat záběry pořízené kamerou.

Pro větší efektivitu záznamu sledování má IP kamera integrovánu detekci pohybu. Může být nastavena na posílání emailů se záběry, pořízenými kdykoli pohyb v zorném poli kamery aktivuje snímání. Pro případ výpadku internetového spojení je možné přímé uložení snímků na vloženou paměťovou kartu. Obraz z kamery je možné rovněž sledovat i na běžné televizi přes video kabel díky integrovanému TV-out konektoru.

IC-7000 podporuje ochranu heslem a nemá omezení počtu přistupujících uživatelů, kteří mohou současně sledovat obraz i zvuk z kamery. Utilita DDNS (Dynamic Domain Name Service) dovoluje uživatelům vytvoření vlastní webové adresy na které lze pohodlně sledovat živé video přenášené kamerou. Moderní M-JPEG komprese videa zaručuje trvalý tok až 30 obrázků za sekundu v opravdu vynikající kvalitě.

Tiskové zprávy

Diskuse