O2 - spolupráce s The Walt Disney Company

11. 10. 2007 14:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Digitální televize O2TV přináší zákazníkům filmovou zábavu od The Walt Disney Company

O2 -  spolupráce s The Walt Disney Company

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Telefónica O2 Czech Republic zahájila spolupráci s jednou z největších hollywoodských společností The Walt Disney Company. S významným studiem uzavřela smlouvu o distribuci filmů prostřednictvím televize přes pevnou linku O2TV. Zákazníci služby O2TV tak již od září mohou sledovat zbrusu nové filmové tituly, které toto studio uvedlo v České republice do kin nebo do video distribuce.

Díky spolupráci se studiem The Walt Disney Company a jeho mezinárodní distribuční televizní společností Disney-ABC International Television bude O2TV ve své virtuální Videotéce nabízet filmy z nabídky Walt Disney. Od září 2007 budou k vidění filmové hity jako například počítačově animovaní Úžasňákovi, Pocahontas, Příběh hraček i akční thriller 60 sekund. V březnu 2008 si zákazníci budou moci vypůjčit Piráty z Karibiku - Na konci světa a mnohé další tituly. Kromě licencí na nové filmy zajistila společnost Telefónica O2 i vysílací práva na další díla z nabídky Disney-ABC International Television, zákazníkům tak každý rok nabídne 40 titulů včetně sedmi již klasických animovaných filmů

Služba O2TV přináší zákazníkům prostřednictvím pevné linky stovky filmů a široký výběr televizních a rozhlasových kanálů. Kromě bohaté nabídky programů a Videotéky nabízí O2TV také další užitečné funkce. Například TV Archiv, který umožňuje sledovat vybrané zmeškané pořady až 7 dní zpětně, živé přenosy O2 extraligy ledního hokeje či TV Průvodce, jehož pomocí je možné vyhledávat detailní informace o pořadech a programech jednotlivých televizí. Pokud si zákazníci pořídí O2TV do 31. října 2007, dostanou po dobu prvních třech měsíců provozování služby 50% slevu z běžné ceny. Za aktivaci, speciální modem a instalaci zaplatí pouze 1 korunu (1,19 Kč vč. DPH). Na rozdíl od pozemního digitálního vysílání nemusí zákazníci kupovat potřebný set-top-box, ke službě O2TV jej získají do pronájmu za symbolickou 1 korunu (1,19 Kč vč. DPH) měsíčně po dobu 24 měsíců.

Novinka

V říjnu 2007 začne Telefónica O2 v rámci O2TV vysílat vlastní infokanál, který bude diváky upozorňovat na aktuální programové nabídky TV kanálů, zajímavé tituly videotéky, novinky v jednotlivých kategoriích, aktuální pořady z TV archívu i akční nabídky titulů za výhodné ceny.

V rámci kanálu O2Info můžete shlédnout trailery a ukázky filmů a programů z nabídky služby Videopůjčovna, z nichž některé nebyly nikdy uvedeny. Vše s českým komentářem, popř. dabingem. O2Info bude rovněž uvádět propagační materiál jednotlivých kanálu, které jsou dostupné v rámci O2TVs cílem informovat uživatele o svých programových nabídkách a výjimečných programových akcích. Uživatel tak dostane ucelenou představu o programové nabídce O2TV. Vysílání O2Info bude provozováno formou lineárního vysílání jednohodinové smyčky, která se bude opakovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu na kanálu č. 5 v programové nabídceO2TV.

O2Info je vyráběn ve spolupráci s Vachler Art Company, jejíž zkušenosti z TV tvorby (Kinobox, Prology, Tváře českého filmu a další pořady vyráběné pro všechny TV stanice v ČR) a organizace Českého lva a cen Elsa, zaručují nejvyšší kvalitu.

Tiskové zprávy

Diskuse