Canon - černobílý tisk

13. 10. 2007 09:26    Rubrika: Tiskové zprávy

Canon nabízí malým firmám ještě výhodnější černobílý tisk

Canon - černobílý tisk

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

• Nová řada multifunkčních zařízení iR2018-30 přináší malým podnikům vysoce úsporný tisk do formátu A3 při zachování špičkové kvality
• Čtveřice nových zařízení nabízí rychlost tisku až 30 stran A4 za minutu
• Canon pokračuje ve snižování spotřeby energie

Canon dnes uvedl na trh osm nových černobílých multifunkčních zařízení určených pro použití v kancelářském prostředí. Modely iR2018(i), iR2022(i), iR2025(i) a iR2030(i) nabízejí zákazníkům kvalitní černobílý tisk, kopírování a barevné skenování i možnost zapojení do podnikové sítě.

Canon se při vývoji dnes představených černobílých multifunkčních zařízení zaměřil na skutečné potřeby podnikatelů a malých firem, pro které jsou tradiční multifunkční zařízení příliš nákladná a obsahují nadbytečné funkce. Nová řada modelů Canon iR2018-30 proto nabízí pouze funkce, které zákazníci v malých firmách či domácích kancelářích skutečně využijí.

Canon nabízí svým zákazníkům možnost výběru mezi osmi modely, které se liší rychlostí tisku vyjádřenou posledním dvojčíslím názvu, tedy 18 až 30 stran A4/min, a doplňkovými funkcemi. Černobílý tisk a kopírování doplňuje funkce faxu a barevné skenování s podporou odeslání výstupů do e-mailu či sdílených složek.
Všechna nová zařízení nabízejí snadné ovládání všech funkcí prostřednictvím přehledného LCD panelu. Uživatelé multifunkčních zařízení řady Canon iR20xx získají také přístup k základním kompletačním funkcím pro tvorbu brožur a dalších marketingových materiálů.

„Malé firmy se často pohybují mezi dvěma extrémy. Pracují buď s domácími tiskárnami, které nenabízí dostatečnou kvalitu a jejich tisk je drahý, nebo investují zbytečné peníze do příliš sofistikovaných multifunkčních systémů,“ vysvětluje Petr Jetel, produktový manažer CBS. „Naše nová řada černobílých multifunkcí zákazníkům nabízí přesně odstupňovaný výkon, nízké tiskové náklady a funkce, které opravdu budou využívat.“
Nová multifunkční zařízení Canon usnadňují svým uživatelům práci také díky snadné údržbě. Funkce e-Maintenance neustále kontroluje všechny důležité parametry a v případě problému automaticky odesílá zprávy technické podpoře. Canon svým zákazníkům nabízí také rozsáhlé služby včetně odborné instalace, školení uživatelů a servisních zásahů u zákazníka.

Nové modely Canon iR2018(i)/22(i)/25(i)/30(i) budou na evropský trh uvedeny v průběhu října 2007.

Tiskové zprávy

Diskuse