CorelDRAW Graphics Suite X3 - grafická sada

13. 10. 2007 08:55    Rubrika: Tiskové zprávy

* Pevný disk LaCie 320 GB v hodnotě 2800 Kč od designéra F.A. Porsche zdarma pro každého zákazníka, který zakoupí grafický software

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Corel Corporation (NASDAQ:CREL; TSX:CRE) dnes oznámila nejnovější nabídku v souvislosti se svým stěžejním produktem CorelDRAW(R) Graphics Suite X3.

Nabízí zdarma rozšíření úložného prostoru pro velké grafické a multimediální soubory. Evropští* zákazníci, kteří zakoupí od 1. září do 31. prosince 2007 plnou verzi sady CorelDRAW Graphics Suite X3**, kompatibilní se systémem Windows Vista, mají nárok na externí pevný disk LaCie ve stylovém designu od F.A. Porsche v ceně 2800 Kč zdarma.

Zákazníci nakupující prostřednictvím prodejců si mohou na adrese http://www.corel.com/cz/hddpromo stáhnout formulář žádosti a odeslat jej s dokladem o nákupu na uvedenou adresu. Pevný disk bude zákazníkům odeslán v průběhu 30 dní. Při nákupu prostřednictvím online obchodu společnosti Corel bude dárek odeslán do 5 dnů. Formuláře žádostí budou přijímány do 15. ledna 2008.

Výkonná grafická sada CorelDRAW Graphics Suite X3 zahrnuje aplikaci CorelDRAW X3 pro vektorové ilustrace a rozvržení stránek, aplikaci Corel PHOTO-PAINT(R) X3 pro digitální zpracování obrazu a novou aplikaci Corel PowerTRACE(TM), která umožňuje snadný převod nekvalitních rastrových obrázků na kvalitní vektorovou grafiku. Sada zjednodušuje proces tvorby návrhu u projektů všech velikostí, včetně vytváření log, profesionálních marketingových brožur a poutavých reklamních tabulí. Profesionálové i příležitostní uživatelé si vybírají sadu CorelDRAW Graphics Suite X3, neboť přináší kombinaci prvotřídních grafických možností, rychlosti, snadného ovládání a cenové dostupnosti, která v oboru grafických programových prostředků nemá obdobu.

**Podmínky
1. Akce se vztahuje pouze na nákup plné verze sady CorelDRAW Graphics Suite X3. Tato nabídka se nevztahuje na nákup následujících verzí sady CorelDRAW Graphics Suite X3: verze pro studenty, verze pro školy, zkušební verze, licence nebo verze Upgrade.
2. Sada CorelDRAW Graphics Suite X3 musí být zakoupena mezi 1. září a 31.
prosincem 2007.
3. Pevné disky budou zákazníkům odesílány do 30 dnů od přijetí žádosti.
4. Každá osoba má nárok pouze na jednu žádost a na jeden pevný disk.
5. *Tato nabídka platí pro Spojené království, Německo, Rakousko, Francii, Itálii, Španělsko, Nizozemsko, Polsko, Českou republiku, Slovensko a Finsko.
6. Nárok se v žádosti prokazuje čitelnou kopií dokladu o nákupu (doklad o nákupu nebo faktura) a sériovým číslem zakoupeného produktu.
7. Společnost Corel bude přijímat a zpracovávat žádosti využívajících tuto nabídku do půlnoci 15. ledna 2008.
8. Pevné disky budou odesílány až do vyčerpání zásob.

Tiskové zprávy

Diskuse