Lenovo ThinkCentre M57 a MP7p - nové stolní počítače

17. 10. 2007 13:46    Rubrika: Tiskové zprávy

Nabídku společnosti Lenovo doplnil 22palcový monitor WUXGA, první svého druhu

Lenovo ThinkCentre M57 a MP7p - nové  stolní počítače

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Lenovo rozšířila platformu počítačů pro firemní využití a představila dva nové typy stolních počítačů ThinkCentre M57 a MP7p. Počítače se prodávají ve třech provedeních, a to buď jako Tower, jako kompaktní sestava Small Form Factor (SFF) nebo vysoce kompaktní sestava Ultra Small Factor (USFF).

Počítače jsou šity na míru potřebám uživatelů z řad velkých korporací, jimž poskytují dokonalý nástroj pro správu a řízení firemních dat. Počítač ThinkCentre M57p je mimo jiné osazen procesorem využívajícím nejnovějších technologií vyvinutých společností Intel. Oba počítače se vyznačují špičkovým výkonem, čtyřjádrovými procesory Intel Core 2 Quad. V kombinaci s notebooky ThinkPad, které využívají technologie Intel Centrino, Intel Management a Lenovo ThinkVantage, nabízí společnost Lenovo nejkompletnější řešení v oblasti stolních i přenosných počítačů.

Součástí této bohaté nabídky je i první 22palcový monitor WUXGA Lenovo ThinkVision L220x, který nabízí vůbec nejvyšší rozlišení, jakého bylo dosud na monitorech dosaženo. Je také prvním monitorem, který podporuje nástup videa v plném high definition.

„Od svých velkých firemních zákazníků víme, že rozhodujícím kritériem při nákupu počítače je ovladatelnost a bezpečnost,“ říká Dilip Bhatia, výkonný ředitel marketingu stolních počítačů ve společnosti Lenovo. „Nové stolní počítače ThinkCentre M57 nabízejí klientům nejnovější technologie umožňující maximální využití výpočetní techniky a zároveň jsou tyto počítače vybaveny funkcemi, které IT manažerům umožní snadno spravovat flotilu stovek nebo tisíc počítačů.“

Cena a dostupnost3
Počítače řady ThinkCentre M57 a M57p budou dostupné v průběhu listopadu 2007.

Tiskové zprávy

Diskuse