Dell OptiPlex 330 - nejmladší model desktopů

19. 10. 2007 17:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Zjednodušuje stolní počítač s novým systémem

Dell OptiPlex 330 - nejmladší model desktopů

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Nejnovější model řady desktopů OptiPlex nabízí energetickou efektivitu a pomáhá celkově snížit provozní náklady

Společnost Dell dnes představila nový systém OptiPlex 330. Jedná se o nejmladší model desktopů, jehož cílem je nabídnout zákazníkům jednoduché IT produkty při zachování nejvyšších standardů kvality a zároveň snižovat celkové provozní náklady.

OptiPlex 330 ocení zejména společnosti a instituce, které hledají nejmodernější systémy dálkové správy a vysokou energetickou efektivitu při zachování nízkých pořizovacích nákladů. K samotnému desktopu společnost Dell dodává služby, které zaručí zákazníkům úsporu času a lidských zdrojů, spojenou s běžnou provozní údržbou a instalacemi.

„Naši zákazníci stále častěji řeší otázku, jak dosáhnout na zdroje potřebné k vývoji a modernizaci svých služeb a produktů. Dell díky svým inovativním řešením nabízí úspory v oblasti správy IT a tím pádem i uvolnění prostředků na jeho vývoj a inovaci,“ uvedl Eric Greffier, ředitel Client Solutions, Dell EMEA. „OptiPlex 330 je výsledkem dlouhodobého úsilí společnosti Dell zjednodušovat IT řešení. Umožňuje tak zákazníkům orientovat se na růstové strategie, při stálém, stoprocentním zajištění jejich IT prostředí.“

Vše důležité pro váš desktop
OptiPlex 330 nabízí správu základních systémů bez jakéhokoli vlivu na výkon. Je například vybaven systémem DirectDetect – sérii LED diod, které umožňují snadnou kontrolu fungování všech potřebných systémů.

Lepší dálková správa, vyšší bezpečnost a ochrana dat
• Diskové pole RAID 1, vytváří přesnou kopii souboru dat na dvou nebo více discích.
• Funkce CompuTrace je součástí BIOSu a umožňuje sledování odcizeného hardwaru kdekoli na světě.
• Centralizovaná vzdálená správa prostřednictvím systému Dell Client Manager™, umožňuje automatizaci běžných procesů spojených s údržbou systému.

Systém OptiPlex spolu s dalšími výrobky staví společnost Dell na přední místo v oblasti ochrany životního prostředí

Společnost Dell pokládá za jeden ze svých cílů být „nejekologičtějším prodejcem technologií“ na zemi. Nabízí proto OptiPlex 330 v široce konfigurovatelných variantách normy Energy Star 4.0. Dobrým příkladem jak Dell „chrání“ životní prostředí jsou zdroje s až 80% energetickou efektivitou. Tento konkrétní desktop je rovněž k dispozici s energetickým režimem Energy Smart, který umožňuje zákazníkům snížit náklady na elektrickou energii až o 78 procent. Po doplnění řady o OptiPlex 330 nabízí společnost Dell nejvíce firemních stolních počítačů, jenž splňují přísné normy EPEAT „Gold“.

Instalační služby společnosti Dell
Společnost Dell si zakládá na komplexnosti svých řešení. Vše začíná již u asistence při výběru a objednávce a pokračuje konsolidací a koordinací potřebných instalací. Zajímavým programem je Dell Image Direct. Jedná se o systém s webovým rozhraním, díky němuž si zákazníci snadno vytvoří „svůj instalační Image“, a to jako vůbec jediná služba v tomto odvětví až v devíti jazykových mutacích. Image Direct pak umožňuje instalovat, spravovat a upravovat daný „instalační Image“ spolu s celofiremními aplikacemi na všech řadách firemních produktů Dell.

Cena a dostupnost
OptiPlex 330 je již k dostání za cenu od 12 440 Kč včetně dopravy bez DPH. Více informací najdete na www.dell.cz. Detaily o úsporné energetické strategii najdete na www.dell.com/energy.

Tiskové zprávy

Diskuse