Acer Aspire 7720G - notebooky pro hráče

20. 10. 2007 10:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer Aspire 7720G pro náruživé hráče

Acer Aspire 7720G - notebooky pro hráče

Společnost Acer, čtvrtý největší prodejce osobních počítačů (zdroj: údaje firmy Gartner za 2. čtvrtletí 2007), dnes představila novou řadu notebooků Aspire 7720G určenou pro hráče.

Tento notebook je dodáván se souborem nových funkcí, které zvýší celkový výkon systému na nejvyšší úroveň a umožní hrát celé dlouhé hodiny.

Aspire 7720G je osazen procesory Centrino 2 Duo a nejmodernější grafickou kartou NVIDIA GeForce 8600M GT s 512MB VRAM. Tato výkonná grafická karta kompatibilní s Microsoft Direct X10 podporuje 17“ displej s technologií CrystalBrite. Počítač může být vybaven až 4GB pamětí dual-channel, která zaručuje trvale vysoký multimediální výkon.

Notebook s vestavěnými reproduktory Dolby-certified Home Theater Virtual Surround Sound a subwooferem zprostředkuje jedinečný audiovizuální zážitek při hraní her.

Multimedia
Společnost Acer si uvědomuje, že všichni hráči jsou rovněž multimediální nadšenci, kteří budují rozsáhlé digitální archívy. Z toho důvodu může být Aspire 7720 vybaven až 500GB pevným diskem (dva pevné disky s kapacitou až 2 x 250 GB). Počítač je vybaven optickou mechanikou DVD-Super Multi double layer a dále doplněn čtečkou paměťových karet typu „5 v 1“ s podporou nejběžnějších formátů pro snadný a rychlý přenos dat.

Počítač je dodáván s předinstalovanou multimediální sadou programů Acer Arcade s intuitivním ovládáním, která je kompatibilní s DLNA a výrazně přispívá k optimálnímu využití televizoru i k lepší zábavě.

Všechny multimediální funkce mohou být ovládány šesti mediálními tlačítky, která se nacházejí vpravo vedle klávesnice. Tlačítka umožňují jedním stisknutím ovládat veškerou multimediální zábavu a nabízejí okamžitý přístup k sadě multimediálních programů Aspire Arcade.

Videokonference
Pokud chcete rozšířit své komunikační možnosti o přenos hlasu a obrazu, oceníte u počítače Aspire 7720G řešení Acer Videoconference s podporou VVoIP (Voice and Video over IP) a webovou kameru Acer CrystalEye, vestavěnou v horní části rámu LCD displeje, technologii Acer VisageON pro sledování tváře a technologií Acer PrimaLite.

Notebook Aspire 7720G je dodáván s komplexními funkcemi pro připojení k pevné i bezdrátové síti, které zajistí spojení na jakémkoli místě: WLAN s Intel PRO/Wireless 4965AGN IEEE 802.11 a/g/n dosahuje přenosové rychlosti až pětkrát vyšší než běžný standard ABG a připojení LAN s kartou Gigabit Ethernet. Nejvyšší výkon antény je zaručen technologií Acer SignalUp, která přispívá k optimální kvalitě signálu.

Efektivní správu všech funkcí notebooku zajišťuje technologie Acer Empowering, což je intuitivní rozhraní pro snadné ovládání zabezpečení notebooku, výkonu, nastavení a komunikace jediným stisknutím klávesy Empowering.

Notebook řady Aspire 7720G je dodáván s předinstalovanými programy Microsoft Windows Vista Home Premium. Další nainstalovaný software zahrnuje Microsoft Works 8.5 s Office Home a Student 2007 Trial, Acer Empowering Technology, Acer GridVista, Acer Arcade a Arcade Deluxe, Adobe Reader, Norton Internet Security a CyberLink Power DVD a Power Producer apod.

Na všechny notebooky Acer je poskytována standardně dvouletá mail-in záruka, která může být prodloužena na tři roky službou AcerAdvantage, jež se vztahuje i na náhodné poškození notebooku, a dále mezinárodní záruka ITW.