O2 Business - nové tarify

22. 10. 2007 16:27    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 Business – nové tarify pro firemní zákazníky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Telefónica O2 Czech Republic uvedla k 1. říjnu 2007 novou nabídkou paušálních tarifů O2 Business určených pouze pro firemní zákazníky. Ty zákazníkům přinesou nejnižší sazbu za volání do pevné i mobilní sítě O2 již od 0 Kč/min. a výrazné snížení minutových sazeb.

Nová tarifní struktura zahrnuje kromě pěti nových standardních tarifů také tarif O2 Business Nonstop s neomezeným voláním do všech pevných sítí v ČR a na mobilní telefony v síti O2 a tarif O2 Business 150 určený pouze pro zákazníky s podepsanou Rámcovou smlouvou.

"Náklady na mobilní komunikaci patří u firem k nejsledovanějším nákladům. Snažili jsme se vyjít vstříc rozdílným potřebám a profilům volání našich klientů. O2 Business tarify jsou jednoduché a nabízejí nejnižší sazbu za volání do vlastní sítě na českém trhu," uvedl Fernando Astiaso, viceprezident pro firemní zákazníky, společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Společným prvkem všech nových tarifů je jednotná cena za odesílání SMS zpráv ve výši 1,50 Kč bez DPH (1,79 Kč s DPH), převod nevyčerpaných volných minut do dalšího období a zachování rozdílných sazeb za hovory do sítě O2 a volání do sítí jiných operátorů. Volání ve vlastní sítě zahrnuje jak volání na mobilní čísla O2, tak i všechny pevné linky v ČR.

Unikátní tarif O2 Business Nonstop
Tarifní program O2 Business Nonstop nabízí uživatelům možnost neomezeného volání na všechny mobilní čísla v sítí O2 a na všechny pevné linky v ČR. Zákazníci tak budou platit pouze za hovory uskutečněné do sítí jiných mobilních operátorů.

Tarif O2 Business 150, který je určen výhradně pro firemní zákazníky s podepsanou Rámcovou smlouvou, přináší zákazníkům nejvýhodnější sazbu za volání do sítě O2 pouhých 2,20 Kč/min. bez DPH (2,62 Kč/min s DPH).

Aktivace
Aktivace nových tarifů pro firemní zákazníky O2 Business je podmíněna podpisem účastnické smlouvy na 12 měsíců. Pro zákazníky s Rámcovou smlouvou není využití nových tarifních programů O2 Business nijak podmíněno a smlouva je uzavřena bez závazku. Při uzavření nové smlouvy nebo prodloužení závazku budou moci uživatelé využít nabídku telefonu za zvýhodněnou cenu. V tomto případě délka závazku činí 24 měsíců.

Tiskové zprávy

Diskuse