Acer X1260 a X1160 - projektory

26. 10. 2007 11:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer rozšiřuje nabídku projektorů o další dva nové spotřebitelské modely X1260 a X1160

Acer X1260 a X1160 - projektory

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Acer, čtvrtý největší prodejce osobních počítačů (zdroj: údaje firmy Gartner za 2. čtvrtletí 2007), představila dva nové spotřebitelské projektory, které jsou navrženy pro domácí zábavu v nejvyšší kvalitě a snadnou obsluhu.

Projektory Acer X1260 a X1160 jsou vybaveny inovativní technologií Acer ColorBoost pro projektory DLP. Tato technologie zaručuje optimalizované podání barev, které je zárukou živého a naprosto realistického obrazu i v pastelových odstínech. Spojením zcela nového šestibarevného kolečka, výkonného algoritmu pro zpracování obrazu a progresivní technologie lampy dosahuje technologie Acer Colorboost naprosto nové kvality při podání barev s vysokým jasem a kontrastním poměrem.

Jednoduchou obsluhu projektorů Acer zaručuje technologie Empowering, což je sada programů, která je tvořena následujícími moduly:
1. Acer eView Management > zvolí nastavení projektoru podle světelných podmínek a typu obsahu. Acer eView Management je vybaven inovativní utilitou Blackboard Mode, která umožňuje uživatelům okamžitě promítat na běžnou zelenou školní tabuli, aniž je nutné zvlášť nastavit bílý obraz.
2. Acer eTimer Management > poskytuje vizuální nápovědu na obrazovce, která usnadňuje dodržování časového rozvrhu prezentace.
3. Acer eOpening Management > usnadňuje vytvoření přizpůsobitelného uvítacího obrazu.
4. Acer eProjection Management > umožňuje uživatelům snadno připojit a ovládat projektory Acer, které jsou vybaveny integrovanou bránou pro bezdrátové ovládání prezentace.
Navíc:
Konstrukce přístupu k lampě seshora Acer Top-Loading Lamp usnadňuje údržbu: Modul lampy je instalován seshora, což znamená, že i když je projektor upevněn u stropu, uživatel může jednoduše lampu vyměnit bez demontáže přístroje.

Acer SmartFormat je technologie, která podporuje více formátů a umožňuje okamžitou projekci bez ohledu na výstupní rozlišení.
Technologie Acer InstantPack: Pokud uživatel musí rychle opustit jednání, může vytáhnout síťovou šňůru ihned po vypnutí projektoru, aniž by tím způsobil poškození přístroje. Nemusí tedy čekat, až projektor vychladne - prostě ho zabalí a může ihned odejít.

X1260
Acer X1260 s klasickým vzhledem nabízí zcela novou úroveň jasu obrazu. Projektor, který je vybaven technologií DLP a progresivním šestisegmentovým barevným kolečkem, se vyznačuje vysokým výkonem, neobyčejně ostrým rozlišením a jedinečným jasem za příznivou cenu.

Acer X1260 zaručuje jedinečné prezentace, a tedy je ideální pro malé a středně velké podniky, které potřebují plně vybavený projektor pro středně velké a velké konferenční místnosti: Nativní obraz s poměrem stran 4:3 (kompatibilní s 16:9), rozlišení XGA 1024x768, vysoký kontrastní poměr 2000:1 a neobyčejný světelný tok 2000 ANSI lumenů spolu s životností lampy až 4000 hodin jsou více než dostačující pro dokonalý obraz při prezentacích za nejméně příznivých světelných podmínek.

X1160 Využití technologie DLP™ spolu s rozlišením SVGA 800 x 600 pixelů a kontrastním poměrem 2000:1 zajišťuje projekci ve vysoké kvalitě s neobyčejně jasným obrazem.
Světelný tok 2000 ANSI lumenů a životnost nové lampy až 4000 hodin napovídají, že s tímto projektorem dosáhnete nejúčinnějších prezentací za jakýchkoli světelných podmínek.

Technologie Acer ColorBoost a Acer SmartFormat zaručují obraz s dokonalým podáním detailů v živých barvách, který může přicházet z nejrůznějších zdrojů.

Projektory Acer jsou připraveny pro nejnovější operační systémy Microsoft Vista. Na všechny projektory Acer je poskytována standardní dvouletá záruka typu mail-in.

Tiskové zprávy

Diskuse