Vodafone - vánoční soutěž

29. 10. 2007 16:05    Rubrika: Tiskové zprávy

Vodafone připravil pro své zákazníky vánoční soutěž o atraktivní ceny v hodnotě patnáct milionů Kč

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Vodafone připravil pro všechny své zákazníky vánoční soutěž, ve které můžou vyhrát sedm automobilů Mini Cooper a další atraktivní ceny v celkové hodnotě 15 milionů Kč. Navíc rozdává všem svým zákazníkům slevy na nákup vánočních dárků v internetové obchodní galerii MALL.cz.

Všichni zákazníci Vodafonu budou mít v období od 5.11.2007 do 23.12.2007 možnost soutěžit o 7 automobilů Mini Cooper, 77 notebooků Apple, 777 mobilních telefonů Nokia 6300 a 7777 bonusů na služby Vodafonu v hodnotě 500 Kč. Celkem tak Vodafone rozdá přes 8600 cen (1234 cen každý týden).

Princip 7-týdenní soutěže spočívá v zasílání SMS zpráv s odpovědí na soutěžní otázku, jejíž znění zákazník zjistí na webových stránkách Vodafonu, v kamenných obchodech, v Samoobsluze Můj Vodafone nebo na telefonní lince Vodafonu.

Každý týden vyhraje 1234 soutěžících některou z cen. Autor nejpřesnější odpovědi týdne získá hlavní cenu, další ceny budou rozděleny těm soutěžícím, jejichž odpovědi se budou nejvíce blížit ke správné odpovědi. V případě shody bude rozhodovat okamžik doručení odpovědní SMS zprávy Vodafonu.

Z jednoho telefonního čísla může zákazník každý týden poslat pouze jednu SMS zprávu, která bude do soutěže zařazena. Do soutěže se však může zapojit každý týden.

Kromě účasti ve vánoční soutěži, mají všichni zákazníci Vodafonu možnost získat 10% slevu do nákupní galerie MALL.cz. Pro získání slevy stačí zaslat SMS zprávu ve tvaru BONUS na číslo 7733. Zákazník pak obdrží obratem slevový kód.

Možnost získat slevový kód platí od 1. listopadu 2007 do 31. ledna 2008 a zákazník ho může uplatnit až do konce února 2008 na veškeré zboží ve vybraných obchodech MALL.cz, jejichž seznam bude uveden na webových stránkách www.mall.cz/vodafone.

Cena za soutěžní SMS zprávu i za SMS zprávu pro získání slevového kupónu do MALL.cz je 3,- Kč včetně DPH.

Více informací naleznete od listopadu na www.vodafone.cz/vanoce.

Tiskové zprávy

Diskuse