Acer Veriton T, M a S - stolní počítače

6. 11. 2007 09:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer představuje nové řady Veriton T, M a S: Profesionální stolní osobní počítače s technologií Intel vPro

Acer Veriton T, M a S - stolní počítače

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Acer, čtvrtý největší prodejce osobních počítačů (zdroj: údaje firmy Gartner za 2. čtvrtletí 2007), představila nové řady T, M a S profesionálních stolních osobních počítačů Veriton, které jsou určeny pro malé, středně velké i velké společnosti.

Počítače těchto tří řad se vyznačují dlouhou životností a jsou vybaveny nástroji pro diagnostiku, správu a zabezpečení, které jsou určeny pro snadnou údržbu, a tedy představují ideální řešení pro kanceláře.

Jednou z nejdůležitějších priorit společnosti Acer je pomáhat podnikům snižovat celkové provozní náklady na osobní počítače, a proto jsou počítače Veriton nových řad T, M a S vybaveny softwarovou sadou Acer LANScope 3.5, která umožňuje dálkově ovládat, spravovat a udržovat systém prostřednictvím internetu, a to i v případě, že je systém vypnutý. Software LANScope je určen pro vzdálené ovládání systému a řešení problémů, vzdálenou distribuci BIOS, správu oprav softwaru a IT a rovněž i pro automatické generování podrobné zprávy o konfiguraci hardware a software.

Procesorová technologie Intel vPro podstatně zlepšuje ovladatelnost systému prostřednictvím utilit pro vzdálenou inventarizaci základních prostředků, diagnostiku a opravy, čímž výrazně omezuje počet servisních návštěv a odstávek systému.

Všechny počítače nové řady Veriton zaručují jednoduché ovládání zabezpečení a bezkonkurenční ochranu dat díky následujícím modulům:
- Trusted Platform Module (TPM) 1.2 zaručuje komplexní ochranu systémových souborů, hesel a jiných důležitých informací prostřednictvím šifrování na nejvyšší úrovni a ochrany bezpečnostním klíčem.
- Intel Active Management Technology (AMT) 3.0 umožňuje snadné katalogizování a správu hardware/software, vzdálené obnovení nebo opravu poškozeného či porušeného systému vyvolaného útokem zvenčí.
- Technologie Intel Virtualization Technology (VT) zvyšuje výkon hardware systému při použití softwarových vizualizačních řešení a zlepšuje flexibilitu i účinnost.
- Technologie Intel Trusted Execution Technology (TXT) zaručuje bezpečnost dat a neporušenost systému na základě progresivních postupů pro oddělení a šifrování.
- Acer Empowering Technology nabízí nové a dokonalejší nástroje pro optimalizaci systému a zvýšení produktivity.

Veriton T661

Acer Veriton T661 je výkonný osobní stolní počítač ATX v provedení tower, který nabízí nejen nejmodernější technologie, ale také optimální kombinaci hardwarových dílů, zlepšenou stabilitu a výkon. Veriton T661, vybavený nejmodernějším procesorem Intel Core 2 Duo, technologií SATA 3 Gb/s a až 8 GB pamětí DDR2 800 MHz s naprosto bleskovou odezvou, je dokonale připraven na nejvyšší nároky kancelářského prostředí. Provedení "Cabinet", vynikající správa a jedinečné nástroje pro ochranu dat dokazují, že Veriton T661 je typický představitel stylových výkonných počítačů. Procesorová technologie Intel vPro spolu s odolností počítače Veriton T661 zaujme každého kancelářského uživatele.

Veriton M661

Acer Veriton M661 je stolní osobní počítač, který přináší špičkovou techniku do kancelářského prostředí. Nejnovější procesor Intel Core 2 Duo, technologie SATA 3 Gb/s a až 8GB paměť dual-channel DDR2 800 MHz jsou zárukou, že tento výkonný stolní počítač zvládne jakékoli nároky kancelářských aplikací. Acer Veriton M661 v provedení "Cabinet" je menší než standardní skříň „tower“, a přesto je vybaven výjimečnými nástroji pro rozšíření, správu a ochranu dat. Podpora procesorové technologie Intel vPro umožňuje používat rozšířené diagnostické nástroje pro vzdálenou správu, vyšší energetickou účinnost a snadnou obsluhu, a tedy dokazuje, že Veriton M661 je ideální pro pracovníky velkých společností.

Veriton S661

Veriton S661 je kompaktní stolní osobní počítač s vysokým výkonem, který využívá přednosti procesorové technologie Intel vPro. Elegantní šasí 13L se vejde i do těch nejmenších kancelářských prostorů, a tedy umožňuje optimálně využít pracoviště. Veriton S661, který nabízí neomezené možnosti rozšíření a může být osazen nejmodernějším procesorem Intel Core2 Duo, technologií 3 Gb/s a dále jedinečnými funkcemi pro správu a zabezpečení, je připraven splnit veškeré nároky na produktivitu každého profesionálního uživatele.

Společnost Acer navrhla tyto osobní počítače a přizpůsobila jejich konfiguraci nejrůznějším nárokům profesionálních uživatelů. Nové osobní počítače Veriton řady T, M a S se vyznačují snadnou obsluhou, rozšířenými funkcemi zabezpečení, vysokou rychlostí zpracování a velkou pamětí, a tedy umožňují dokončit stále náročnější úkoly za kratší dobu a mnohem efektivněji. Tyto systémy se rovněž vyznačují flexibilitou a rozšiřitelností, které splní i budoucí nároky firemních uživatelů. Spolehlivost, univerzální připojení a konkurenční ceny zaručují návratnost investice.

Tiskové zprávy

Diskuse