Acer P5270, P1265, P1165 - videoprojektory

7. 11. 2007 11:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer P5270, P1265 a P1165 - Inovativní řešení pro trh profesionálních projektorů

Acer P5270, P1265, P1165 - videoprojektory

TISKOVÁ ZPRÁVA -v původním znění

Velkolepé barvy, jedinečný kontrast a úžasně přirozený obraz

Společnost Acer, čtvrtý největší prodejce osobních počítačů (zdroj: údaje firmy Gartner za 2. čtvrtletí 2007) a jeden z předních dodavatelů videoprojektorů, dnes představila novou řadu profesionálních videoprojektorů, určených pro profesionální použití v malých a středně velkých podnicích i pro školy, které potřebují spolehlivý přenosný projektor s vysokým výkonem a vynikajícím poměrem ceny a výkonu.

Všechny projektory Acer nabízejí vynikající zobrazovací výkon, který zlepší úroveň obsahu v jakémkoli prostředí. Všechny projektory této řady jsou založené na technologií DLP, která se vyznačuje lepším kontrastem a ostrým živým obrazem.

Projektory Acer jsou vybaveny inovativní technologií Acer ColorBoost. Tato technologie určená pro projektory DLP zaručuje optimalizaci barev a živý, naprosto realistický obraz i v pastelových odstínech. Spojením zcela nového šestibarevného kolečka, výkonného algoritmu pro zpracování obrazu a progresivní technologie lampy dosahuje technologie Acer Colorboost naprosto nové kvality barev s vysokým jasem a kontrastním poměrem.

Jednoduchou obsluhu projektorů Acer zaručuje technologie Empowering, jíž tvoří sada programů složená z následujících modulů:
1. Acer eView Management > zvolí nastavení projektoru podle světelných podmínek a typu obsahu. Modul Acer eView Management je vybaven inovativní utilitou Blackboard Mode, která umožňuje uživatelům okamžitě promítat na běžnou zelenou školní tabuli, aniž je nutné zvlášť nastavit bílý obraz.
2. Acer eTimer Management > poskytuje vizuální nápovědu na obrazovce, která usnadňuje dodržování časového rozvrhu prezentace.
3. Acer eOpening Management > usnadňuje vytvoření přizpůsobitelného uvítacího obrazu.
4. Acer eProjection Management > umožňuje uživatelům snadno připojit a ovládat projektory Acer, které jsou vybaveny integrovanou bránou pro bezdrátové řízení prezentace.

Navíc:
Konstrukce přístupu k lampě seshora Acer Top-Loading Lamp usnadňuje údržbu: Modul lampy je instalován seshora, což znamená, že i když je projektor upevněn u stropu, uživatel může jednoduše lampu vyměnit bez demontáže přístroje.

Technologie Acer InstantPack: Pokud uživatel musí rychle opustit jednání, může vytáhnout síťovou šňůru ihned po vypnutí projektoru, aniž by tím způsobil poškození přístroje. Nemusí tedy čekat, až projektor vychladne - prostě ho zabalí a může odejít.

Acer SmartFormat je technologie, která podporuje více formátů a umožňuje okamžitou projekci bez ohledu na výstupní rozlišení.

Acer P5270

Projektor P5270 se světelným tokem 3000 ANSI lumenů zaručuje obraz s vysokou kvalitou a podání i těch nejmenších detailů na vzdálenost až 12 metrů. Nativní rozlišení XGA 1024x768 a podpora rozlišení WSXGA+ 1680 x 1050 díky technologii SmartFormat spolu s kontrastním poměrem 2000:1 zaručují neobyčejně ostrý obraz.

Acer P5270 je vybaven veškerými potřebnými konektory včetně konektorů audio, D-sub, DVI-D a HDMI pro snadné připojení osobního počítače, notebooků, DVD přehrávačů a herní konzole. Oba digitální porty podporují technologii HDCP, která umožňuje uživatelům sledovat firmy ve vysokém rozlišení chráněné touto technologií.

Projektor P5270 je velmi tichý (pouhých 28 dBA v úsporném režimu) a neobyčejně „zelený“: Nižší spotřeba energie přispívá k prodloužení životnosti lampy až na 4000 hodin.

Acer P1265

Projektor Acer P1265 s nativním rozlišením XGA (1024 x 768), světelným tokem 2400 ANSI lumenů, šestisegmentovým barevným kolečkem, univerzálním portem DVI-I a technologiemi Acer ColorBoost a SmartFormat nabízí jasný barevný obraz s veškerými detaily a možností připojení nejrůznějších zdrojů digitálních a analogových signálů.

Projektor s vysokým jasem 2400 ANSI lumenů a kontrastním poměrem 2000:1 se vyznačuje dokonalejším podáním barev, hladšími obrysy a ostřejším obrazem, přičemž nativní rozlišení XGA je zárukou dokonalého obrazu.

P1265 je vybaven rozhraním s portem DVI-I pro streamovaný videosignál ve vysokém rozlišení. Port DVI-I chrání vaši investici, protože zaručuje kompatibilitu projektoru s digitálními výstupy moderních zařízení i běžnými analogovými výstupy. Projektor je vybaven několika vstupy pro připojení osobního počítače - konektory D-Sub a DVI nabízejí širší možnosti připojení a umožňují okamžité zapnutí.

Odolný a univerzální digitální projektor, který se vyznačuje tichým chodem (pouhých 24 dB v úsporném režimu) a schopností reprodukovat snímky v nejvyšší kvalitě, je vhodný do kanceláře, škol i na cesty, kde oceníte snadné ovládání. Projektor P1265 rovněž nabízí 4000 hodin projekce (životnost lampy) a je vybaven vestavěnými reproduktory.

Acer P1165

Projektor Acer P1165 poskytuje nejlepší poměr ceny/výkonu profesionálním uživatelům ze segmentu malých a středně velkých firem a vzdělávacích institucí, kteří potřebují spolehlivý projektor za příznivou cenu. Je vybaven portem DVI-I a dosahuje vynikající optimalizace barev díky světelnému toku 2400 ANSI lumenů a šestisegmentovému barevnému kolečku. P1165 s nativním rozlišením SVGA 800 x 600 pixelů podporuje zobrazení s poměrem stran 4:3 a 16:9 a umožňuje vertikální korekci až 40°, což je obzvláště užitečné v malých místnostech.

Projektor P1165 s kontrastním poměrem 2000:1 a veškerými potřebnými rozhraními je dokonale vybaven pro jedinečnou zábavu za všech světelných podmínek. Nativní rozlišení je ideální pro prezentace PowerPoint a filmy na DVD. Digitální a panoramatický zoom zaručuje jasné a přesné zobrazení i těch nejmenších detailů.

Projektory Acer jsou připraveny pro nejnovější operační systémy Microsoft Vista. Na všechny projektory Acer je poskytována standardní dvouletá záruka typu mail-in.

Tiskové zprávy

Diskuse