Tech Data-Azlan - distribuce Digipass od Vasco

8. 11. 2007 20:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Azlan distributorem Digipass Packu od společnosti VASCO

Tech Data-Azlan -  distribuce Digipass od Vasco

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Azlan, který je součástí společnosti Tech Data, podepsal distribuční smlouvu na dodávky bezpečnostního produktu Digipass Pack společnosti VASCO. Azlan patří mezi přední distributory v oblasti podnikových sítí, komunikačních systémů, serverů a storage řešení.

Díky tomuto kontraktu získá Azlan přístup ke kompletnímu portfoliu nejmodernějších bezpečnostních řešení společnosti VASCO, které jsou určeny především pro společnosti ze segmentu SME (small-and medium-sized enterprises).

Digipass Pack kombinuje výhody dvou výkonných autentizačních produktů společnosti VASCO - Digipass a VACMAN Middleware a vytváří z nich jedno P&P řešení.

Digipass Pack je určen pro společnosti s 5ti a více uživateli, díky čemuž umožňuje i relativně malým organizacím zavádět výkonná autentizační řešení, která je ochrání před ztrátou citlivých dat, krádežemi identit apod.

VASCO Data Security International patří mezi přední softwarové společnosti, zabývající se internetovou bezpečností. Specializuje se na autentizační produkty a mezi její klienty patří zejména společnosti z finančního, e-commerce a e-government sektroru.

Tiskové zprávy

Diskuse