HP xw6600 a xw8600 Workstation - pracovní stanice

13. 11. 2007 16:12    Rubrika: Tiskové zprávy

HP xw6600 a xw8600 Workstation

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost HP oznámila, že v polovině prosince uvede na český trh dvě pracovní stanice s názvem HP xw6600 a xw8600 Workstation.

HP xw6600 Workstation

je dvouprocesorová pracovní stanice určená do prostředí, kde máte požadavky na nadstandardní výkon, ale máte vymezený prostor na běžný počítač a očekáváte i stejnou nízkou hlučnost. Poskytuje zajímavou kombinaci vysokého výkonu podpořeného až dvěma čtyřjádrovými procesory a designu, protože nabídne maximum síly v optimální velikosti, s velmi dobrým potenciálem rozšíření do budoucna včetně dvou grafických karet do plně zapojených slotů PCI Express 16.0 2.0 , což každý profesionál z oblasti 3D grafiky jen uvítá. Mezi další zajímavé parametry určitě patří důraz na enviromentální politiku formou propracované snížené spotřeby energie a tím i tepelného vyzařování, zajišteného kromě jiného dražšími napájecími zdroji 80Plus již ve standardní výbavě.

HP xw8600 Workstation

poskytuje extrémní výkon, spolehlivost a všestrannost umožňující postavit se i těm nejtroufalejším výzvám a vykonávat i ty nejkomplikovanější operace. Nejnáročnější digitální tvorbu i multimediální produkci zvládne díky nejnovějším procesorům Intel® Dual-Core a Quad-Core a jeho největší rozšiřitelnost a rozsah možností z něho činí lídra mezi členy rodiny HP Workstation. Maximální osaditelná paměť může být až 32GB a své výtvory navíc můžete interně ukládat až na 6 nejrychlejších SAS SCSI 15Krpm disků.

HP xw8600 je určen pro rychlou a tichou práci, ideálně tak zapadne do pracovního prostředí, a to i proto, že si můžete vybrat mezi operačními systémy Microsoft® Windows® a Linux®. Prestiž značky HP potvrzují ty nejnáročnější testy, kterými při vývoji prošel.

Obě stanice budou v České republice poprvé k dispozici v období mezi 10. a 15. prosincem, jejich prodej začne naplno od ledna 2008.

Tiskové zprávy

Diskuse