FSC AMILO Si 2636 - stylový notebook

14. 11. 2007 16:04    Rubrika: Tiskové zprávy

Fujitsu Siemens Computers představuje nový stylový notebook, který jistě zaujme první místo v seznamech vánočních přání

FSC  AMILO Si 2636 - stylový notebook

AMILO Si 2636 – skvělý společník na všech vašich cestách

Nové AMILO Si2636 od Fujitsu Siemens Computers spojuje nejmodernější technologie s přitažlivým vzhledem. Leštěný černý povrch víka displeje zvýrazněný červenými prvky spolehlivě upoutá pozornost. Díky elegantnímu vzhledu bude ozdobou vašeho stolu; jeho rozměry a nízká hmotnost jej zároveň předurčují k úloze ideálního pomocníka do terénu a na cesty. Tělo malých rozměrů – jen o málo větší než formát A4 a pouze 2,3 kg těžké – se vejde i do nejplnějšího kufříku nebo dokonce do kabelky. Jeho vlastnosti zvlášť osloví mobilní profesionály: dlouhá výdrž na baterie, která dosahuje až pěti hodin, a vestavěný Wi-Fi modul standardu 802.11n s významně posíleným dosahem. Model AMILO Si 2636 bude dostupný u specializovaných prodejců během prosince 2007 za cenu od 28 790 Kč bez DPH. Právě včas, aby zachytil vánoční nákupní horečku.

Z technického hlediska je tento malý všeuměl jedním z nejnabitějších modelů. Použitý WXGA LCD displej BrilliantView s úhlopříčkou 13,3“ poskytuje skvělé barvy, vysoké rozlišení a působivý kontrast. Vestavěné mikrofonní pole odfiltruje nežádoucí okolní hluk a zajistí tak naprosto čisté hlasové hovory. S vestavěnou webovou kamerou s rozlišením 1,3 megapixelů je kontakt s přáteli a příbuznými přes internet ještě zábavnější. Kromě běžných konektorů rozhraní USB je tento štíhlý krasavec vybaven rozhraním eSATA pro připojení externího disku. Je mnohem rychlejší a výkonnější než běžné notebooky a je vybaven nejmodernější technologií Intel® Centrino® Duo s procesorem Intel® Core™ 2 Duo a technologií Intel® Turbo Memory. Model AMILO Si 2636 lze prostřednictvím HDMI připojení s ochranou obsahu HDCP připojit snadno a rychle k televizoru a využívat jej i jako externí DVD přehrávač.

Model AMILO Si 2636 byl veřejnosti poprvé představen dne 7. listopadu během fóra VISIT 2007 pořádaného společností Fujitsu Siemens Computers.