Possio GRETA - multifunkční zařízení GSM

14. 11. 2007 15:54    Rubrika: Tiskové zprávy

První na světě: Possio představila první přenosné multifunkční zařízení GSM

Possio GRETA - multifunkční zařízení GSM

Dnes na veletrhu Telemobility Forum představí firma Possio své GSM multifunkční zařízení GRETA. GRETA vytváří zcela novou kategorii produktů, komplexních mobilních multifunkčních zařízení.

Mobilní telefony a přenosné počítače umožnily lidem pracovat i mimo kanceláře. Ale ve většině firem je třeba také podepisovat papírové dokumenty, nebo je kopírovat či skenovat. Multifunkční zařízení GRETA GSM odstraňuje tento poslední blok, který dosud bránil firmám stát se mobilními. GRETA je přenosná tiskárna, skener, kopírka a fax v jednom.

Zařízení GRETA lze rovněž instalovat do auta.
V roce 1987 vynalezla firma Possio první mobilní fax. Od té doby společnost pomáhá lidem vypořádat se s papírovými dokumenty. Firma dosud prodala více než 55.000 mobilních faxových přístrojů v Evropě, Asii, Austrálii, Africe a na Středním východě. Mnoho z dnešních uživatelů těchto zařízení jsou řidiči nákladních automobilů. Ti využívají mobilní fax k tomu, aby se vyhnuli problémům s celní deklarací, a také si zkrátili fakturační cyklus.

"Jsme si jisti, že multifunkční zařízení GRETA se bude těšit velké oblibě řidičů nákladních automobilů, protože jsme jej vyvinuli na základě zpětné vazby od našich uživatelů," řekl Ralf Wittig, vedoucí produktové divize firmy Possio. "Zařízení GRETA je však rovněž atraktivní pro lidi pracující na cestě, kteří chtějí využívat možností mobilní kanceláře," dodává Wittig.

Se zařízením GRETA firma Possio expanduje do Severní Ameriky. "V současné době vytváříme distribuční síť a pobočku v USA a Kanadě tak, abychom v únoru multifunkční zařízení GRETA mohli na tamním trhu nabídnout," řekl Per \xD6stlund, viceprezident prodeje u firmy Possio. "USA je země řidičů nákladních automobilů a lidí pracujících na cestě. Spolu s dokonalým pokrytím signálem GSM by USA měly být pro multifunkční zařízení GRETA zajímavým trhem," dodává \xD6stlund.
Společnost Possio představila své multifunkční zařízení GRETA již dříve v letošním roce na výstavě 3GSM v Barceloně. Dnes začíná toto zařízení dodávat zákazníkům. Maloobchodní cena zařízení by měla být 690 euro bez DPH.
"Multifunkční zařízení GRETA usnadní život mnoha lidem na celém světě,"
uzavírá Wittig.