GRISOFT - PX Firma roku 2007

16. 11. 2007 16:08    Rubrika: Tiskové zprávy

GRISOFT opět zazářil v soutěží Firma roku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

GRISOFT v soutěži PX Firma roku 2007 obhájil loňské 2. místo

GRISOFT, dodavatel bezpečnostního software AVG, získal 2. místo ve finále soutěže PX Firma roku 2007, kterou vyhlašuje deník Hospodářské noviny. Ocenění převzal v prostorách Slovanského domu v Praze marketingový ředitel společnosti GRISOFT Miloslav Korenko. GRISOFT tak zopakoval své loňské umístění a přesvědčil o stabilitě svého postavení nejen na českém trhu.

Do závěrečného kola postoupilo celkem 14 podniků, které uspěly v krajských kolech. GRISOFT se tak přímo utkal například s vítěznou firmou Beneš a Lát, slévárna a strojírna, výrobcem kolejových vozidel SKD Trade, či výrobcem stolních GSM telefonů JABLOCOM.

„Vítězství v jihomoravském finále a současný úspěch v celorepublikovém klání je pro nás dalším dokladem správného směřování naší firmy,“ uvedl Karel Obluk, technický ředitel firmy GRISOFT. „Svůj úspěch vnímáme jako úspěch všech našich zákazníků i zaměstnanců, proto jim chci za celou naši společnost poděkovat. “

Soutěž PX Firma roku 2007 představuje druhý ročník projektu, jehož cílem je podpora podnikání v České republice. První úspěšný ročník položil základy letošnímu klání, kterého se zúčastnilo více než 2000 firem a podnikatelů ze všech krajů České republiky.

Tiskové zprávy

Diskuse