Edimax BR-6641 - Load Balancing Router

19. 11. 2007 17:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Edimax Technology uvádí Load Balancing Router, který podporuje vyvažování zátěže jak odchozího, tak i příchozího datového toku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

BR-6641 poskytuje cenově zajímavé a spolehlivé síťové řešení pro menší a střední firmy

Edimax Technology, významný výrobce síťových řešení uvádí na trh BR-6641; cenově atraktivní Load Balancing Router s 1 LAN a 4 WAN porty. BR-6641 přináší klíčové a spolehlivé řešení pro dnešní podnikání, které je každým dnem víc a víc závislé na síti jako takové.

Jednou z hlavních předností BR-6641 je jeho schopnost provádět vyrovnávání zátěže jak pro příchozí, tak i pro odchozí data po bytech, packetech i relacích. Díky real-time sdílení a vyrovnávání zátěže směruje inteligentní procesor přístroje každou relaci nebo spojení na nejlepší dostupnou linku. Hlavním přínosem řízení příchozích dat je optimalizace provozu pro vzdálené uživatele, kteří přistupují z Internetu a získávají data z interní sítě.

Navíc router podporuje vyspělé řízení šířky pásma pomocí nastavených pravidel a priorit QoS (Quality of Service). Těchto vlastností využíjí všichni ti, kdo potřebují upřednostňovat přenos kritických dat či alokovat dostupnou šířku pásma pro různé typy služeb. 4 WAN porty BR-6641 umožňují zvýšit šířku pásma agregací linek a zároveň zajišťují garantovaný přístup na Internet automatickým přesměrováním provozu v případě výpadku jedné linky (podpora Fault Tolerance). Po obnovení spojení na nefunkční lince dojde opět k přerozdělení zátěže přes všechny dostupné kanály, tak aby byl optimalizován výkon sítě.

BR-6641 má integrovánu podporu užitečných funkcí jako je virtuální sever, Multi-DMZ, Access Control list, VPN transparentní (PPTP/IPSec), “propustnost” veřejné IP a H.323.

Tiskové zprávy

Diskuse