Vodafone - vítěz Mini Cooperu

21. 11. 2007 17:48    Rubrika: Tiskové zprávy

Vánoční soutěž Vodafonu má svého prvního vítěze Mini Cooperu

Vodafone - vítěz Mini Cooperu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

První dva týdny vánoční soutěže Vodafonu jsou již uzavřené, zákazníci tak mají možnost soutěžit už pouhých pět týdnů o 1234 cen v každém kole. Zástupci Vodafonu předali tento týden hlavní cenu - automobil Mini Cooper prvnímu výherci.

Výherkyně Mini Cooperu – paní Anna Pirklová z Pardubic odpověděla nejrychleji a nejpřesněji na soutěžní otázku prvního týdne: „Kolik Startovacích balíčků Vodafonu se vejde do uzavřeného zavazadlového prostoru automobilu Mini Cooper?“ Správná odpověď zní 450 kusů (krabičky Startovacích balíčků Vodafonu byly vkládány do kufru Mini Cooperu těsně vedle sebe tak, aby byl zaplněn celý prostor a zároveň se dal kufr zavřít).

Výherci každého kola soutěže budou průběžně zveřejňovány na webových stránkách www.vodafone.cz/vanoce.

Zákazníci mají nyní možnost soutěžit ještě dalších pět týdnů, až do 23.12.2007 a můžou tak vyhrát každý týden 1 automobil Mini Cooper, 11 notebooků Apple, 111 mobilních telefonů Nokia 6300 a 1111 poukazů na služby Vodafonu.

Aktuální znění soutěžní otázky pro třetí týden soutěže najde zákazník na webových stránkách Vodafonu, v kamenných obchodech, v Samoobsluze Můj Vodafone nebo na telefonní lince Vodafonu.

Z jednoho telefonního čísla může zákazník poslat pouze jednu SMS zprávu týdně, do soutěže se může zapojit každý týden.

Cena za soutěžní SMS zprávu je 3,- Kč včetně DPH.

Více informací na www.vodafone.cz/vanoce

Tiskové zprávy

Diskuse