Kingston - hranice 1 miliardy USD prolomena

22. 11. 2007 20:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Technology Europe: hranice 1 miliardy USD prolomena

Kingston - hranice 1 miliardy USD prolomena

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Kingston Technology Europe, největší nezávislý výrobce paměťových produktů na světě, dnes oznámila, že její prodeje v roce 2007 (k dnešnímu datu) překročily rekordní hranici 1 miliardy USD. Tento výsledek představuje významný nárůst příjmů o 22% v porovnání se stejným obdobím roku 2006 a děje se tak pouhý rok od chvíle, kdy společnost Kingston Technology Europe oslavila desetileté výročí od zahájení svých obchodních aktivit v zemích EMEA.

Společnost Kingston Technology Europe začínala s týmem 49 zaměstnanců a tržbami ve výši 2,2 miliónu USD v roce 1996 a proměnila se v distribuční centrum, které zásobuje více než 40 zemí v EMEA oblasti s celkovými ročními příjmy za rok 2007 ve výši 1 milardy USD (k 22. listopadu 2007).

V současné době Kingston Technology Europe zaměstnává 253 lidí a k dnešnímu datu zajistila jen během roku 2007 dodávky více než 39 miliónů kusů produktů. Od roku 1996 se počet jednotlivých dodávek zvýšil 55 násobně.

Thomas Marschner, viceprezident prodeje a marketingu pro EMEA společnosti Kingston Technology Europe, k tomu říká: „Jsme velmi potěšeni, že jsme prolomili hranici 1 miliardy dolarů. Skutečnost, že jsme takto významného mezníku dokázali dosáhnout, je důkazem, že naše úsilí zaměřené na poskytování produktů a služeb na vynikající úrovni nebylo nikdy dříve tak silné jako nyní.“

A dodává: „Rád bych této příležitosti využil k poděkování všem našim zákazníkům a rovněž celému týmu ve společnosti Kingston Technology Europe Ltd. Právě díky jeho tvrdé práci a nasazení jsme mohli dosáhnout takto skvělého úspěchu a neustávajícího růstu.“

Tiskové zprávy

Diskuse