FSC - vánoční nadílka

27. 11. 2007 14:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Fujitsu Siemens nabízí ke svým počítačům zdarma internetové volání a 1GB flashdisk

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Fujitsu Siemens Computers nabízí při zakoupení předkonfigurovaných sestav svých profesionálních počítačů a notebooků zdarma 1GB flashdisk a možnost bezplatně vyzkoušet viphone break, která umožňuje telefonování do všech pevných i mobilních sítí. Služba viphone break nabízí české či slovenské telefonní číslo zdarma, bezplatnou hlasovou schránku s doručením hlasové zprávy na zvolený e-mail, přesměrování hovorů a další funkce.

„Součástí startovacího balíčku, který dáváme našim zákazníkům až do konce roku zdarma, jsou 300korunový kredit na volání se službou viphone break, sluchátka s mikrofonem a 1GB flashdisk,“ říká Libor Hošek, obchodní ředitel české pobočky společnosti Fujitsu Siemens Computers.

Předkonfigurované sestavy profesionálních počítačů ESPRIMO (kromě ESPRIMO Edition), pracovních stanic CELSIUS, profesionálních notebooků AMILO Pro, ESPRIMO Mobile a LIFEBOOK s dárkem v podobě 1GB USB flashdisku MEMORYBIRD L, 300Kč kreditem a sluchátky s mikrofonem na volání s viphone break mohou zákazníci zakoupit u všech prodejců výpočetní techniky značky Fujitsu Siemens Computers, jejichž seznam najdou např. na http://locator.fujitsu-siemens.cz. Akce platí do 31. prosince 2007.

Pro volání přes internet pomocí služby viphone break, kterou provozuje společnost Unient Communications, potřebuje zákazník kromě rozumné konfigurace počítače, jakou dnes zajistí prakticky každé nově zakoupené PC, pouze kvalitní internetové připojení. Sluchátka s mikrofonem, která jsou pro volání rovněž nutná, jsou nyní součástí startovacího balíčku Fujitsu Siemens Computers při koupi nového počítače či notebooku. Volání v síti viphone break je pro všechny účastníky samozřejmě zdarma.

Tiskové zprávy

Diskuse