Vodafone Doporuč - 21 tisíc SIM karet

27. 11. 2007 14:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Od srpna získal Vodafone díky programu Doporuč a získej 21 tisíc nových SIM karet

Inovovaný program Doporuč a získej přilákal k Vodafonu za 4 měsíce zákazníky s 21 tisíci novými SIM kartami. Od srpna je referenční program výrazně jednodušší a atraktivnější. Zákazníci mohou doporučovat více firemních zákazníků a zvýšily se odměny pro doporučující i doporučované zákazníky.

„Odměna za doporučení stoupla z maximální odměny za 1 SIM kartu z 500 na 2000 korun. Pokud jsou doporučující i doporučený zákazníci s tarifem, získají navíc možnost posílat si vzájemně SMS po celý rok zdarma. Do srpna lidé a firmy u Vodafonu díky programu Doporuč a získej aktivovali měsíčně v průměru tři tisíce nových SIM karet. Po inovování programu přes něj získáváme každý měsíc v průměru přes pět tisíc nově aktivovaných SIM karet, z nichž každá pátá je firemní,“ říká Martin Pejša, ředitel taktického marketingu pro firemní zákazníky Vodafonu.

Každý stávající zákazník, který získá pro Vodafone firemního nebo nefiremního zákazníka, dostane za každou nově získanou SIM kartu od 150 Kč do 2 000 Kč na služby Vodafonu. Stejnou částku na služby získá i doporučený zákazník. Doporučující a doporučený tarifní zákazník si navíc po dobu jednoho roku mohou navzájem zdarma posílat SMS.

„S možností doporučovat více firem se stal program ještě atraktivnější. Všem se otevřela možnost získat i několikatisícové bonusy. Například při doporučení firmy, která si na 12 SIM karet pořídí tarif Nabito 700, získají obě strany na služby po 6000 korunách,“ říká Pejša.

Firmy a jejich zaměstnanci mohou k Vodafonu přivést neomezený počet firemních zákazníků a mají možnost doporučovat i nefiremní zákazníky. Nefiremní zákazníci mohou doporučit maximálně deset nových zákazníků.

Více informací na www.vodafone.cz.