ASUS P5E WS / P5E3 WS - základní desky

29. 11. 2007 16:22    Rubrika: Tiskové zprávy

Využijte praktická řešení s mnoha vysokorychlostními I/O sloty pro pracovní stanice

ASUS P5E WS / P5E3 WS - základní desky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Základní deska ASUS P5E WS / P5E3 WS kombinuje velký výkon s univerzální rozšiřitelností

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, ve snaze vyhovět požadavkům uživatelů, kteří potřebují robustní výkonnou základní desku s rychlým rozhraním pro rozšiřující sloty, uvádí na trh základní desky P5E WS Professional a P5E3 WS Professional, určené pro pracovní stanice. Díky vysokorychlostnímu I/O rozhraní, dvojici PCIe 2.0 a PCI-X slotů, mohou uživatelé snadno nainstalovat přídavné karty a dosáhnout vysokého výkonu počítačového systému.

Vysoký výkon s několika vysokorychlostními rozšiřujícími sloty
Mnohonásobné rozhraní slotů zvyšuje možnosti rozšíření systému a umožňuje uživatelům dosáhnout vysoké rychlosti přenosu dat. Díky podpoře dvojice PCIe 2.0 x 16 pro zdvojnásobení šířky pásma z 2,5 Gb/s na 5,0 Gb/s mohou uživatelé splnit více pracovních úkolů v mnohem kratším čase. Tyto sloty zachovávají také zpětnou kompatibilitu s předchozími standardy PCIe 1.1. Série P5E pro pracovní stanice nabízí také PCI-X sloty pro ještě větší možnosti rozšiřování a je schopna téměř naplno využít rychlostí pro Gigabit Ethernet, SCSI RAID a další PCI-X zařízení.

Výjimečná podpora přetaktování s DDR3 1800
Technologie ASUS Super Memspeed umožňuje uživatelům dosáhnout lepšího přetaktování pomocí precizních funkcí pro přetaktování a výpočet nejlepšího poměru frekvencí FSB/DRAM bez ztráty výkonu – a urychlit tak paměť DDR3 až o 72 %.

*Tato funkce je pouze u P5E3 WS Pro

Snadná a pohodlná instalace
Uživatelé mohou využít také speciálně navržených „extra“ doplňků, které jsou dodávány spolu se základními deskami pro pracovní stanice P5E WS Professional a P5E3 WS Professional. Díky Q-konektoru mohou uživatelé připojovat i odpojovat kabely vedoucí z předního panelu skříně jediným pohybem ruky a s využitím pouze jednoho kompletního propojovacího modulu. Tento unikátní adaptér odstraňuje obtíže s postupným připojováním několika samostatných kabelů a činí tak připojování rychlejší a přesnější. Dalším doplňkem je kryt panelu konektorů ASUS Q-Shield, které umožňuje bezpečnou a snadnou instalaci. Má také lepší elektrickou vodivost, a tak ideálně chrání základní desku před statickou elektřinou a odstiňuje elektromagnetické rušení (EMI).

O 15 °C chladnější s novou 8fázovou konstrukcí napájení
Revoluční 8fázové napájení základních desek pro pracovní stanice P5E WS Professional a P5E3 WS Professional využívá kondenzátory s tuhým elektrolytem pro větší spolehlivost, životnost a tepelnou odolnost. Chrání CPU a modul napájení před rizikem nárazového přetížení a poskytuje stabilní napětí i při silném zatížení. Má také vyšší účinnost a nižší tepelné ztráty – je přinejmenším o 15 °C chladnější, než jiná konvenční řešení se 4fázovým napájením.

Stack Cool 2
Stack Cool 2 je naprosto tiché řešení chlazení bez ventilátoru, nabízené exkluzivně společností ASUS. Účinně odvádí teplo generované kritickými komponenty na druhou stranu speciálně navržené desky plošných spojů, aby se teplo dobře rozptýlilo.

Exkluzivní funkce ASUS
Série P5E pro pracovní stanice obsahuje několik integrovaných funkcí - například AI Slot Detector, která umožňuje uživatelům zjistit podle LED indikátorů na základní desce, zda jsou přídavné karty správně nainstalovány; AI Gear 2, která uživatelům umožňuje vybrat profily pro nastavení frekvence CPU a napětí vCore pro minimalizaci hlučnosti a spotřeby systému, nebo funkce AI Nap, která zajišťuje běh systému a aplikací (např. stahování dat) při minimální spotřebě a hluku, když se uživatelé na chvíli vzdálí od počítače nebo když spí.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti http://www.asus.com nebo http://cz.asus.com.

Tiskové zprávy

Diskuse