Edimax PS-2207SU(g) - NAS s integrovaným tiskovým serverem

3. 12. 2007 16:42    Rubrika: Tiskové zprávy

Nasdílejte si snadno v síti tiskárnu či datové úložiště pomocí PS-2207SU(g) od Edimax Technology

Edimax PS-2207SU(g) - NAS s integrovaným tiskovým serverem

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Edimax Technology (TSEC: 3047), přední výrobce produktů počítačových sítí uvádí na český trh NAS (Network Attached Storage) systém s integrovanou podporou tiskového serveru. Produkt je dostupný ve dvou verzích: standardní Fast Ethernet PS-2207SU a verze PS-2207SUg s vestavěným bezdrátovým klientem pro připojení k bezdrátové síti.

PS-2207SU(g) je vybaven dvěma porty USB 2.0, které umožňují uživatelům připojit datové úložiště (jako např. externí HDD) nebo tiskárnu. Pro větší flexibilitu řešení zařízení uživatelům umožňuje připojit podle potřeby až dvě tiskárny nebo dvě paměťová zařízení. Připojením externího disku k PS-2207SU(g) budou na něm uložená data lehce dostupná v místní síti. Pro kontrolu přístupu k serveru, který řídí sdílení dat (file sharing server) produkt podporuje řízení účtů a ověřování uživatelů. Přístup může být individuálně nastaven i pro jednotlivé adresáře. Navíc PS-2207SU(g) disponuje integrovaným FTP serverem, což dovoluje uživatelům nasdílení souborů v Internetu.

Vestavěný tiskový server zajišťuje uživatelům nasdílení USB tiskáren v drátových i bezdrátových LAN sítích. Běžnou tiskárnu stačí připojit do USB portu zařízení a stane se tak přímo dostupná uživatelům sítě. Tiskový server podporuje TCP/IP, LPR, IPP a Raw printing tiskové metody používané ve většině běžných tiskáren. PS-2207SU(g) je kompatibilní s hlavními operačními systémy jako jsou Windows 98SE/Me/2000/XP/Vista, MAC OS a Unix/Linux.

Tiskové zprávy

Diskuse