HP - personální změny

3. 12. 2007 16:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Vladimír Drnek povýšil na regionální úroveň střední a východní Evropy. Jeho nástupcem je Karel Kotrba.

HP - personální změny

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost HP oznámila, že Vladimír Drnek byl jmenován do pozice manažera horizontální praxe pro oblast střední a východní Evropy s platností od 1. listopadu 2007. Na této pozici vystřídal Wilfrieda Girkense, který se rozhodl přesunout do regionu Blízkého východu a Afriky.

V nové pozici bude Vladimír Drnek zodpovědný za řízení a dodržování plánovaného růstu v oblasti aplikačních a infrastrukturních řešení založených na technologiích HP. Bude se starat o přípravu, zpracovávání a plnění plánu růstu, stejně jako o tvorbu obchodních projektů a jejich úspěšnou realizaci. Jeho přímým nadřízeným se stává Markus Ruff, ředitel divize konzultačních a integračních služeb pro oblast střední a východní Evropy.

„Jsem velmi potěšen, že Vladimír posílí náš tým a jeho bohaté zkušenosti pomohou při plnění našich obchodních plánů,“ řekl při jmenování Markus Ruff. „Věřím, že pod jeho vedením dojde k dalšímu posílení růstu v klíčových oblastech, jakými jsou například ITSM, další služby navazující na software HP nebo služby datových center.“

Vladimír Drnek pracuje ve společnosti HP již téměř čtrnáct let, po celou tuto dobu se věnoval oblasti profesionálních služeb na manažerských pozicích. Jeho poslední byla od roku 2001 pozice ředitele konzultačních a integračních služeb pro Českou republiku.

Jeho nástupcem se stává od 3. prosince Karel Kotrba, který začínal ve společnostech Digital Equipment a Compaq jako obchodní zástupce pro bankovní sektor, a posléze pracoval jako ředitel oddělení systémové integrace. Před příchodem do HP pracoval v různých pozicích ve společnosti Motorola, naposledy jako regionální ředitel pro služby v regionu Německo, Rakousko, ČR a Polsko, který řídil nejprve z České republiky a v letech 2004–2006 přímo z regionálního centra firmy Motorola v Německu. Vystudoval radioelektroniku a mikropočítače na elektrotechnické fakultě ČVUT v Praze.

Tiskové zprávy

Diskuse