OKI Printing Solutions C3450n - tiskárna

3. 12. 2007 11:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Novinka řady C3000 - bezkonkurenční model ve své kategorii

OKI Printing Solutions C3450n - tiskárna

OKI Printing Solutions uvádí na trh tiskárnu C3450n, která je určena pro jednotlivce a malé pracovní skupiny. Tiskárna je nástupcem modelů C3300/3400 a svým uživatelům přináší vysokou produktivitu a kvalitní, cenově dostupný barevný tisk. Nabízí bezkonkurenční výkon s rychlostí tisku až 20 stran za minutu, což je dvakrát více než u některých konkurenčních modelů.

Kompaktní model s větší tonerem až na 2 500 stran prodlužuje interval jeho výměny a snižuje náklady na tisk. Tiskárna je vybavena vylepšeným softwarem pro správu a řízení tisku, který zároveň dokáže monitorovat využití tiskárny a náklady na tisk. Vysoká doporučená zátěž až 35 000 stránek za měsíc vyhoví potřebám i těch nejnáročnějších firem.

Tiskárna C3450n přináší rychlý výtisk první stránky – za pouhých 10 sekund – bez snížení kvality výsledného dokumentu. Díky jemnému originálnímu toneru OKI a víceúrovňové technologii ProQ2400 zajistí lepší prokreslení detailů, větší rozsah barevných odstínů a vysoce lesklý povrch. Funkce PhotoEnhance navíc zajišťuje fotografickou kvalitu barevného tisku i na běžném kancelářském papíru.

Nedávný průzkum OKI a České marketingové společnosti ukázal, že mnohé firmy omezují externí zadávání tisku. Tiskárna C3450n právě těmto potřebám v oblasti barevných firemních výstupů dokonale vyhovuje: umožňuje tisk široké škály různých materiálů od vizitek a potisků na CD až po
1,2 m dlouhé bannery. To vše navíc s kvalitní softwarovou podporou díky nástrojům jako je např. Template Manager pro snadnou tvorbu obvyklých dokumentů.

Ing. Andrej Magyar, CSc., ředitel společnosti Oki Systems (Czech and Slovak) uvádí: „Díky špičkové kvalitě a rychlosti tisku je nový model C3450n zajímavým a na údržbu nenáročným zařízením pro pracovní skupiny až do pěti uživatelů. Své příznivce si získá i díky unikátní technologii digitálního LED tisku od OKI Printing Solutions, která zajišťuje vyšší spolehlivost a výkon, tedy parametry, které jsou vyžadovány v profesionální kanceláři.“

Klíčové parametry C3450n:
- Nejvyšší rychlost tisku ve své kategorii: až 16 stránek za minutu v barvě
a 20 stránek za minutu černobíle
- Tonery s kapacitou 2500, resp. 1500 stran zvyšují produktivitu a prodlužují interval jejich výměny
- Rychlý výtisk první stránky – za pouhých 10 sekund
- Jedinečná kvalita tisku díky jemnému originálnímu toneru OKI a víceúrovňové technologii tisku ProQ2400 a funkci PhotoEnhance
- Flexibilní práce s médii zvyšuje kreativitu firmy – tisknout lze vše od vizitek až
po 1,2 metru dlouhé bannery
- Funkce správy a řízení jako PrintSuperVision pomáhají síťovým administrátorům, kontrolují připravenost tiskárny a monitorují úroveň toneru
- Vysoká doporučená zátěž až 35 000 stran měsíčně uspokojí potřeby náročných firemních uživatelů

Tiskárna C3450n bude na trh uvedena s doporučenou koncovou cenou 9.500 Kč + DPH
u autorizovaných prodejců OKI Printing Solutions bude dostupná začátkem prosince 2007.