Nokia Stereo Headset WH-700/600 - stereo sluchátka

7. 12. 2007 08:34    Rubrika: Tiskové zprávy

Nokia nabízí stereo sluchátka rozšířená o skladby

Nokia Stereo Headset WH-700/600 - stereo sluchátka

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Na konferenci Nokia World dnes byla představena nová příslušenství, jejichž účelem je oživit možnosti hudebního výběru. Tato dvě nová stereo sluchátka přinášejí vynikající stereo zvuk, aniž by přitom slevila z komfortu a stylu. Seznamte se se stereo sluchátky Nokia Stereo Headset WH-700 a Nokia Stereo Headset WH-600.

Tato sluchátka vytvořená pro váš život v pohybu přinášejí ve dvou ergonomicky odlišných podobách zážitek z prémiové kvality zvuku. Hladký přechod mezi hovory a hudbou znamená zejména to, že použití sluchátek se pro uživatele stane jedinečným zážitkem. Hudba přestane hrát v okamžiku, kdy dojde ke spojení hovoru, a obnoví se právě v tom bodě, ve kterém došlo k němu došlo.

Stylová sluchátka Nokia Stereo Headset WH-700 pro poslech vašich oblíbených skladeb v jedinečné zvukové kvalitě sedí pohodlně na uších a nabízejí tří různé ušní kryty. Tato sluchátka se svou lehkou konstrukcí, snadnou správou hovorů a ovládáním hlasitosti hodí pro dynamický životní styl v pohybu. Stereo sluchátka Nokia Stereo Headset WH-700, jejichž širokou kompatibilitu zajišťuje přidaný adaptér pro standardní 3,5 mm konektory, jsou novým nejlepším přítelem každého milovníka hudby.

Sluchátka Nokia Stereo Headset WH-600 představují pohodlnou alternativu ve stylu sluchátkové pásky pro hudební nadšence na cestách. Zbavte se díky těmto přiléhajícím sluchátkům nadměrného hluku a hovořte kdykoli chcete za použití snadné správy hovorů a ovládání hlasitosti. Podobně jako model WH-700 nabízejí i stereo sluchátka Nokia Stereo Headset WH-600 širokou kompatibilitu, kterou zajišťuje adaptér pro standardní 3,5 mm konektory.

Vyšperkujte své skladby těmito sluchátky, které budou globálně k dispozici v lednu 2008. Stereo sluchátka Nokia Stereo Headset WH-600 by se měly prodávat za 65 eur bez daně, stereo sluchátka Nokia Stereo Headset WH-700 by měly stát přibližně 50 eur bez daně.

Tiskové zprávy

Diskuse