Vodafone - on-line dobíjení kreditu

7. 12. 2007 08:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Rok po spuštění je o on-line dobíjení kreditu Vodafonu v obchodech velký zájem

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Zákazníci Vodafonu stále více využívají možnost dobíjet si on-line kredit v maloobchodních prodejnách. Během prvního roku od spuštění služby dobíjení GP mobile v první prodejně provedli zákazníci Vodafonu více než devadesát tisíc dobíjecích transakcí.

Počet transakcí každý měsíc rychle narůstá, jen od května do listopadu se zdvojnásobil. Výrazně se také rozšířil počet obchodů, kde si zákazníci kredit mohou dobít.

„Jako první nabídly možnost dobíjení kreditu na konci listopadu 2006 hypermarkety Globus. Postupně následovaly drogérie Rossmann, specializované prodejny Electro World a supermarkety Billa. V současné době probíhá postupné spouštění služby také v supermarketech bývalé sítě Delvita. Celkem jde o více než 250 prodejen,“ říká Miloš Jun, který má ve Vodafone projekt na starosti.

Možnost dobíjet kredit v obchodních řetězcích i dalších maloobchodních prodejnách Vodafone svým zákazníkům přináší ve spolupráci se společností Global Payments Europe.

Jiří Hollan, marketingový ředitel Global Payments Europe v této souvislosti říká: „Naše služba dobíjení GP mobile je nyní k dispozici na přibližně dvou tisících platebních terminálech. Kromě maloobchodních řetězců jsme ji letos na podzim začali nabízet také drobným obchodníkům. Prostřednictvím GP mobile mohou dobíjet kredit svých mobilních telefonů zákazníci všech tří operátorů, přičemž doposud byl dobit kredit v hodnotě vyšší než 100 milionů Kč. “

Aktuální seznam všech obchodů pro dobíjení Vodafone divoké karty je možné nalézt na webových stránkách mapy pokrytí Vodafone.

http://www.vodafone.cz/consumer/switch/network/check/map.htm

Tiskové zprávy

Diskuse