Novera duo expres - akční nabídka

11. 12. 2007 22:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Novera duo expres: první tři měsíce služby zdarma

Celonárodní telekomunikační operátor GTS Novera představil novou akční nabídku služby Novera duo expres. Zákazník, který si službu objedná do konce února 2008, nebude první tři měsíce platit paušální platbu za internetovou přípojku a telefonní linku – bude hradit pouze hovorné. Novera duo expres je výhodnou kombinací standardní telefonní služby s vysokorychlostním připojením k internetu. Je určena pro nejmenší firmy, živnostníky a domácí kanceláře a neexistují u ní limity pro objem přenesených dat.

Akční nabídka: první tři měsíce zdarma
Zákazník, který si službu objedná do konce února 2008, neplatí v rámci akční nabídky první tři měsíce paušální poplatek za internetovou přípojku a telefonní linku. Je mu účtováno pouze hovorné. Navíc může získat výhodnou variantu s připojením k internetu o rychlosti 3072/384 kbit/s včetně telefonní služby, kde bude od čtvrtého měsíce hradit měsíční paušál 695 Kč – tedy stejnou cenu, za jakou je nabízena základní rychlost 2 Mbit/s. Pokud zákazník uzavře smlouvu minimálně na 12 měsíců, získá dále aktivaci služby za pouhou 1 Kč. Při uzavření smlouvy na 18 měsíců má navíc možnost volby buď bezdrátového modemu nebo přenesení čísla opět za 1 Kč.

Rychlé připojení, nízké ceny
Internetové připojení je nabízeno ve čtyřech variantách od rychlosti 2048/384 kbit/s do 8192/512 kbit/s. Pro všechny varianty služby Novera duo expres platí, že u nich neexistují limity pro objem stahovaných dat a uživatelé tak mohou využívat vysokorychlostního připojení bez omezení.

Společně s rychlým připojením k internetu nabízí služba Novera duo expres levné volání. Zřízení služby je velmi snadné díky možnosti on-line objednání a využití samoinstalační sady. Minimální hovorné v rámci služby Novera duo expres je 200 Kč měsíčně.

Jen jeden účet, stejné číslo
Služba Novera duo expres je podobně jako služba Novera komplet office založena na zpřístupnění místního metalického vedení (LLU) dominantního operátora, které si GTS Novera pronajala a upravila zcela pro potřeby svých zákazníků. Těm tak odpadá nutnost při platbě za odebírané telekomunikační služby hradit paušál za pronájem telekomunikační linky dominantnímu operátorovi, se kterým nyní mohou zcela zrušit svůj smluvní vztah. Za využívaní hlasové a internetové služby Novera duo expres tak platí pouze jeden účet jednomu operátorovi. Při přechodu od dominantního operátora ke společnosti GTS Novera zákazníci navíc nepřichází o své telefonní číslo. To jim je do sítě GTS Novera přeneseno.

Dostupnost služby
Kombinovaný balíček připojení k internetu a pevné telefonní linky mohou v současné době využívat zákazníci v těchto městech České republiky: Praha, Brno, České Budějovice, Hradec Králové, Liberec, Ostrava, Pardubice, Olomouc, Plzeň, Karlovy Vary, Zlín, Jihlava, Kolín, Ústí nad Labem, Nymburk a Benešov.

Více informací včetně kompletního ceníku je k dispozici na www.gtsnovera.cz. Ceny uvedené v textu jsou bez DPH.