Canon iR3180C/Ci, iR5880C/Ci a iR6880C/Ci - multifunkční zařízení

13. 12. 2007 18:52    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová multifunkční zařízení Canon nabízejí efektivní černobílý tisk s podporou barevných výstupů

• Multifunkční zařízení iR3180C/Ci, iR5880C/Ci a iR6880C/Ci zvyšují spolehlivost a úroveň zabezpečení dat pro pracovní skupiny a menší firmy
• Nová multifunkční zařízení představují most mezi světem černobílého a barevného tisku

• Nadstandardní rychlost tisku dosahuje 31 až 68 černobílých a 7 až 16 barevných stran za minutu

Canon uvádí na trh tři multifunkční zařízení iR3180C/Ci, iR5880C/Ci a iR6880C/Ci s možností chytrého využití barev vyvinuté podle požadavků menších pracovních skupin i uživatelů ze středních a menších firem, kteří většinou tisknou velké objemy černobílých dokumentů, ale občas vyžadují i barevné výstupy.

Rychlost tisku nově představených zařízení začíná na 31 černobílých a 7 barevných stranách za minutu v případě cenově nejdostupnějšího modelu iR3180C/Ci. Vyšší modely iR5880C/Ci a iR6880C/Ci vytisknou 58 resp. 68 černobílých stran za minutu a za stejný čas shodně zpracují 16 tiskových stran v barvě. Všechna nová multifunkční zařízení spojuje robustní konstrukce a tiskový válec s dlouhou životností.

„Pro zákazníky, kteří tisknou zejména černobílé dokumenty, nemusí být nákup barevného zařízení právě vhodná investice,“ říká Roman Dvořák, CBS consultant. „Proto jsme dnes představili trojici tiskových systémů, které se soustředí zejména na efektivní černobílý tisk, ale zároveň dávají zákazníkům možnost bez velkých investic tisknout i v barvě.”

Nová multifunkční zařízení iR3180C/Ci, iR5880C/Ci a iR6880C/Ci přinášejí zákazníkům nejen vyšší životnost a rychlý tisk, ale také důraz na zabezpečení tiskových dat před zneužitím. Data v tiskárně lze šifrovat či spolehlivě odstranit v souladu s mezinárodními standardy Common Criteria. Díky tomu vyhovují všechna tři zařízení požadavkům pro nasazení ve státní správě a samosprávě, finančních institucích i v právních kancelářích či justici.
Canon iR3180C/Ci, iR5880C/Ci a iR6880C/Ci využívají technologie Canon pro snadnou implementaci do stávající infrastruktury a následnou správu prostřednictvím nástrojů iWAMS (Access Management System), které umožňují nastavit pravidla pro využívání tiskových zdrojů pro různé skupiny uživatelů. Autorizace přístupu k zařízení umožňuje získat přehled o využívání tiskáren a následně tato data využít pro optimalizaci nákladů.

Multifunkční zařízení Canon iR3180C/Ci, iR5880C/Ci a iR6880C/Ci jsou v Evropě dostupné od počátku prosince.