O2 TV - 70 000 zákazníků

13. 12. 2007 18:38    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 TV má 70 000 zákazníků

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Počet zákazníků digitální televize O2 TV v těchto dnech překročil hranici 70 000, a Telefónica O2 tak stále posiluje svoji pozici na trhu domácí zábavy. Zájem o digitální televizi O2 TV roste spolu s neustálým rozšiřováním programové nabídky a zkvalitňováním poskytovaných služeb.

Rostoucí trend v počtu zákazníků digitální televize O2 TV se projevil ihned po představení služby v září 2006. Stále vyšší procento televizních diváků upřednostňuje komfort digitální televize před klasickým televizním vysíláním, které s sebou díky přechodu na digitální vysílání nese celou řadu nejistot a komplikací. Služba O2 TV nabízí až 50 televizních kanálů v digitální kvalitě obrazu a zvuku, stovky filmů, dokumentů, 3D filmů, seriálů a pohádek spolu s dalšími jedinečnými službami na českém trhu placené televize. "Rostoucí počet uživatelů O2 TV ukazuje, že zákazníci reagují na naši snahu nestále zlepšovat poskytované služby. Průběžně rozšiřujeme naši filmovou databázi Videotéky o nejnovější domácí i zahraniční tituly. Novinkou je také zařazení kanálu NOVA Cinema, který rozšíří už tak bohatou nabídku filmových kanálů," uvádí Matts Johansen, marketingový ředitel pro rezidentní segment společnosti Telefónica O2.

Více filmů
Programová nabídka O2 TV byla rozšířena o kanál NOVA Cinema, který byl zařazen do doplňkové nabídky O2 TV Filmy plus. Ta byla spuštěna 1. září 2007 a za tuto krátkou dobu si již získala mnoho spokojených diváků. Noví i stávající zákazníci O2 TV, kteří si objednají O2 TV Filmy plus do konce roku, získají tuto doplňkovou nabídku na první 3 měsíce za 1 Kč bez DPH. Dále má Telefónica O2 přístup do katalogů tří největších hollywoodských studií Sony Pictures, Warner Bros a The Walt Disney Company. Filmová nabídka služby Videotéka tak nyní poskytuje více než 400 titulů. Zákazníci mohou v prosinci 2007 shlédnout například filmy Obsluhoval jsem anglického krále, válečný film Dopisy z Iwo Jimy a také českou klasiku Kolja, Tmavomodrý svět a Tatínek. Veškeré informace o TV programech, pořadech z TV Archivu a novinkách ve Videotéce mohou zákazníci sledovat na informačním kanále O2 Info.

Vánoce s O2 TV
Objedná-li si zákazník službu digitální televize O2 TV do 31. prosince 2007, získá 50% slevu z běžné ceny na první tři měsíce pro všechny základní programové nabídky O2 TV Zábava, O2 TV Kino nebo O2 TV Sport. Aktivace, modem, pronájem set-top-boxu i instalace služby O2 TV stojí v rámci vánoční nabídky pouhou 1 Kč bez DPH.

Vysílání ve vysokém rozlišení
O2 TV, také nově od poloviny prosince, nabízí v testovacím provozu plošné vysílání programu NOVA TV v kvalitě High Definition (HD), a rozšiřuje tak svůj již běžící zkušební provoz na dva programy. O2 TV nabízí již ve své nabídce plošné vysílání programu České televize v kvalitě High Definition (HD). "Přechod k HD vysílání je jedním z nejaktuálnějších trendů poslední doby. Telefónica O2 zatím nabízí v HD kvalitě program ČT a nyní nově i NOVA TV a hodlá na další implementaci těchto technologií intenzivně pracovat," doplňuje tiskový mluvčí společnosti Martin Žabka.

Digitalizace a O2 TV
Zákazníci se nemusí obávat vypnutí analogového vysílání. S digitální televizí O2 TV jim zůstanou všechny programy v digitální kvalitě obrazu a zvuku, na které byli zvyklí, a získají navíc desítky dalších zajímavých programů. Již dnes je službou O2 TV pokryto 70 % území České republiky. Na rozdíl od pozemního digitálního vysílání nemusí uživatelé kupovat set-top-box, ke službě O2 TV jej získají do pronájmu za 1,19 Kč s DPH měsíčně po dobu 24 měsíců.

Tiskové zprávy

Diskuse