Tech Data Distribution - Forum 2008

17. 12. 2007 16:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Přípravy jedenáctého ročníku Tech Data Forum v plném proudu

Tech Data Distribution -  Forum 2008

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Tech Data Distribution připravuje již 11. ročník setkání prodejců ICT. Už tradičním místem konání je pražský Veletržní palác, který tentokráte své brány otevře návštěvníkům ve dnech od 13. do 14. února 2008.

Akce je určena pro všechny zájemce o informační technologie, zejména z řad resellerů. Hlavním posláním akce je soustředit na jedno místo co možná nejvíce informací z oblasti informačních technologií a vytvořit prostor pro pracovní setkání výrobců výpočetní a telekomunikační techniky s prodejci. Své nabídky produktů a řešení zde budou prezentovat nejvýznamnější firmy z oboru ICT. Loni se jich ve Veletržním paláci sešlo 62 a přilákalo stovky návštěvníků, rekrutujících se zejména z řad koncových prodejců. Účast více než 60ti výrobců očekávají organizátoři i v rámci jedenáctého ročníku.

Jedenáctý ročník přinese zcela nové uspořádání a členění stánků, které bude ještě přehlednější a dynamičtější než dříve.

Významnou částí Forum je již tradičně bohatý doprovodný program. I tentokráte proběhne velké množství přednášek, workshopů a seminářů. Pro zajímavost, loni se uskutečnilo 42 přednášek, které si vyslechlo 1090 posluchačů. Pro návštěvníky opět připravili organizátoři celou řadu soutěží a motivačních akcí. Losovat se bude o produkty Philips.

Pro první den připravil časopis Reseller Magazine Panelovou diskusi, která zhodnotí rok 2007 a nastíní trendy v IT distribuci pro rok 2008. Druhý den Tech Data Forum se mohou návštěvníci, kromě jiného, těšit na známý Kulatý stůl časopisu Computer Business, za který zasednou významné osobnosti z oblasti informačních technologií.

Základní fakta o akci:
Název akce: Forum 2008, 11. ročník
Krátký popis: Setkání prodejců a výrobců výpočetní techniky, pořádané společností Tech Data Distribution a významnými výrobci v oblasti IT
Datum: 13. – 14. 2. 2008
Místo: Veletržní palác, Praha
Hlavní pořadatel: Tech Data Distribution
Organizační zajištění: Komunikační agentura Aetna
Informace: www.techdata.cz/forum

Informace o společnosti Tech Data Distribution najdete na: www.techdata.cz a www.techdatask.sk.

Více informací najdete na: www.techdata.com.

Tiskové zprávy

Diskuse