Prestigio Bluetooth GPS Receiver

20. 12. 2007 19:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Prestigio Bluetooth GPS Receiver – plnohodnotná navigace pro PDA, mobilní telefony a notebooky

Prestigio Bluetooth GPS Receiver

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Prestigio rozšířila svou produktovou řadu GPS zařízení o GPS přijímač vybavený bezdrátovou technologií bluetooth. Zařízení je vybaveno nejnovější čipovou sadou MTK, nabízí vysokou citlivost, dlouhou provozní dobu a přijatelnou cenu.

Tento Bluetooth GPS modul je plně kompatibilní se všemi PDA, chytrými mobilními telefony a notebooky, které jsou vybaveny bluetooth adaptérem. Je určen pro všechny uživatele, kteří si nechtějí kupovat samotné GPS navigační zařízení. Uživatelskou svobodu zvyšuje také možnost instalace preferovaného navigačního systému a mapových podkladů.

Pro příjem signálu zařízení využívá nejnovější verzi čipové sady MTK, jenž podporuje paralelní příjem 51 kanálů. Uživatelé jistě ocení rychlou dobou výpočtu polohy, vysokou citlivost -158 dB a provozní dobu až 25 hodin. Tyto vlastnosti může zákazník využít pro navigaci ve městě, v přírodě i na moři.

„Prestigio Bluetooth GPS Receiver je zařízení kombinující pokročilé navigační schopnosti s vysokorychlostním bezdrátovým připojením,“ řekl Martin Zeman, Sales and Marketing Director Prestigio CEE. „Používání tohoto přijímače je velmi jednoduché, stačí pár sekund a propojíte ho s jakýmkoliv bluetooth zařízením, které dokáže využít jeho potenciál. Je ideální pro ty, kteří chtějí využívat plnohodnotnou navigaci ve svém PDA, chytrém telefonu nebo notebooku,“ dodal Zeman.

Základní technické parametry:
- Nejnovější čipová sada MTK
- 51 kanálový přijímač
- Vysoká citlivost -158 dB
- Až 25 hodin provozu na jedno nabití
- Funkce auto on/off pro prodloužení doby chodu na baterie
- Rychlý výpočet polohy
- Studený start 39 s, Teplý start 36 s, Hot start 1 s
- Zabudovaná anténa s LNA
- Dosah bluetooth signálu až 15 m.

Balení obsahuje nabíječku, auto-adaptér, cestovní nabíječku, záruční list a uživatelský manuál.

Na zařízení je poskytována 2letá záruka a jeho doporučená cena je 1.608,- Kč/ bez DPH.

Pro více informací navštivte: www.prestigio.com, www.prestigio.cz, nebo www.prestigio.sk.

Tiskové zprávy

Diskuse