T-Systems - ocenění za vysokou kvalitu

20. 12. 2007 08:51    Rubrika: Tiskové zprávy

T-Systems získal certifikát globálního poskytovatele služeb řízení aplikací SAP

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost T-Systems je první firmou na světě, která získala nový certifikát globálního poskytovatele služeb řízení aplikací SAP (AMS). Před udělením certifikátu s globální platností společnost SAP hodnotila obchodní jednotky firmy T-Systems v Německu, Indii a Mexiku. Tento certifikát potvrzuje, že T-Systems poskytuje služby AMS po celém světě ve srovnatelně vysoké kvalitě. To se vztahuje zejména na odvětví automobilového průmyslu, výroby a telekomunikací, kde má software společnosti SAP široké využití. „Společnost SAP vítá rozšiřování mezinárodní sítě svých certifikovaných partnerů. To nám poskytuje další možnosti expanze na místních trzích se zárukou kvality a vysoké spolehlivosti“, říká David Vochoč, zodpovědný za rozvíjení partnerských vztahů společnosti SAP ČR.

Služby řízení aplikací zahrnují podporu uživatele, opravy chyb, údržbu a další vývoj aplikací na bázi SAP. Společnost T-Systems navíc využívá své vlastní postupy jak nabízet zákazníkům služby přizpůsobené jejich potřebám. Všechny služby řízení aplikací poskytované firmou T-Systems jsou založeny na mezinárodním standardu ITIL pro řízení IT služeb.

Komplexní partnerství se SAP
Certifikát AMS je posledním v řadě certifikátů a ocenění, které firma SAP udělila společnosti T-Systems v průběhu letošního roku. Mezi jinými se jedná o certifikát Global SAP Partner Hosting, jehož platnost byla obnovena v listopadu, a cenu Pinnacle Award v kategorii "Outsourcing – Hosting". Čtyři nové certifikáty osvědčují odborné znalosti firmy T-Systems v oblasti architektur orientovaných na služby pro podniky. Jedná se o certifikáty SAP NetWeaver Portal, SAP Interactive Forms by Adobe, SAP NetWeaver Master Data Management a SAP NetWeaver Process Integration. T-Systems rovněž získal dva další certifikáty Special Expertise Partner společnosti SAP Germany v oblastech SAP NetWeaver Business Intelligence a SAP Supplier Relationship Management.

Silná pozice v oblasti střední Evropy
Certifikáty Global SAP Partner Hosting a AMS jsou dalším důkazem strategie společnosti T-Systems spojené s budováním vedoucí pozice v oblasti střední Evropy. Český trh bude těžit z poslední inovace společnosti T-Systems, dynamické infrastruktury SAP a aplikačních služeb, která bude uvedena na trh na jaře 2008.
Čtyři velké nadnárodní korporace z oblasti automobilového a petrochemického průmyslu a z oboru telekomunikace a elektrotechnika se chystají podepsat čtyřletou smlouvu týkající se hostingu a služeb AMS se společností T-Systems v České republice. V roce 2008 ztrojnásobí T-Systems své portfolio služeb v oblasti hostingu SAP a AMS a rozšíří svou odbornost o nová vertikální řešení na bázi SAP.

Společnost T-Systems je také partnerem se speciálními odbornými znalostmi v oblasti SAP Customer Relationship Management a SAP for Automotive. Více než 3 000 specialistů SAP provozuje a monitoruje systémy SAP, které byly firmami outsourcovány, a poskytuje služby více než jednomu milionu uživatelů technologie SAP ve více než 20 zemích světa.

Tiskové zprávy

Diskuse