UMAX Mvix MX-780HD - nový multimediální přehrávač

20. 12. 2007 12:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Vychutnejte si High Definition ve svém obývacím pokoji

UMAX Mvix MX-780HD - nový multimediální přehrávač

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


UMAX uvádí na český trh nový multimediální přehrávač Mvix MX-780HD, který navazuje na předchozí úspěšné modely řady Mvix. Fanoušky internetu a kvalitní zábavy potěší perfektní obrazová i zvuková kvalita, skvělá konektivita, jednoduché ovládání a široká podpora multimediálních formátů. Novinkou proti předchozím modelům je použití HDMI konektoru s rozlišením až 1080p (1920x1080 bodů neprokládaně), podpora SATA disků a také podpora přehrávání internetových rádií.

Tento nový přehrávač zvládne většinu dostupných multimediálních formátů. Video formáty DivX, AVI, Xvid, MPEG2/4, VCD, DVD(VOB,IFO,ISO), WMV, ASF, TP, TS, TRP. Zvukové formáty MP3, WMA, AAC, OGG, PCM, AC3, DTS a fotky s příponou BMP, JPEG/JPG, PNG i ve vysokém rozlišení.

MX-780HD snadno zabudujete do stávající lokální sítě doma nebo v kanceláři. K tomu lze použít buď kabel (Ethernet 10/100) nebo bezdrátový WiFI adaptér (802.11B/G). Zabudovaná NDAS technologie umožní pracovat s daty přímo po síti bez nutnosti přenášení. Po instalaci ovladače na PC uvidíte Mvix jako další lokální disk. Navíc je možné přehrávat video, fotky i hudbu přímo se sdílených adresářů na lokálních počítačích nebo dalších NAS zařízeních. Samozřejmostí je podpora českých titulků (CP1250) v textových formátech SRT, SMI, SUB.

Díky nadprůměrné konektivitě připojíte Mvix ke všem typům televizí a projektorů (S-Video, kompozitní, komponentní, HDMI výstup). Vestavěné 2 x USB Host rozhraní dovolí připojit externí disk nebo USB Flash disk. Analogový i digitální audio výstup umožní vychutnat si zvuk nejen ve stereu, ale také v 5.1 prostorové kvalitě po připojení externího receiveru. Bonbónkem nakonec je vestavěná podpora internetových rádií, jejichž seznam po připojení do sítě naleznete na obrazovce televize a také dětská pojistka pro uzamčení nepřístupných filmů.

Model MX-780HD je k dostání za 5.990 Kč včetně DPH. Ve výbavě naleznete dálkové ovládání, CD s ovladači NDAS, stojánek, AC adapter, A/V kabel, USB kabel a WiFi anténu. Pevné disky nejsou součástí dodávky. Umax tak chce dát maximální prostor pro individuální potřeby každého uživatele.

Tiskové zprávy

Diskuse