GRISOFT AVG Anti-Virus 7.5 - ocenění

23. 12. 2007 20:43    Rubrika: Tiskové zprávy

AVG slaví konec roku 2007 dvěma dalšími úspěchy

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Podle odborného hodnocení nabízí AVG Anti-Virus 7.5 kvalitní ochranu uživatelům a snadnou správu pro profesionály

GRISOFT, dodavatel bezpečnostního software AVG, dnes oznámil zisk dvou ocenění, která dokládají vysokou kvalitu produktů rodiny AVG. Antivirové řešení AVG Anti-Virus 7.5 prošlo testem specializovaného časopisu Virus Bulletin, který kontroluje schopnost antivirových produktů odhalit aktuální škodlivý software. Druhé ocenění získal modul AVG Admin 7.5, který slouží pro vzdálenou správu produktů AVG v podnikových sítích.

„Každé ocenění ze strany nezávislých odborníků i samotných uživatelů je velice důležité pro úspěch našich produktů,“ říká Karel Obluk, technický ředitel společnosti GRISOFT. „Pro úspěch v testech Virus Bulletin 100 děláme vždy maximum, o to více nás těší ocenění pro nástroj AVG Admin, který i malým firmám poskytuje všechny výhody centrální správy bezpečnostního systému.“

Pro všechny uživatele je zárukou bezpečnosti ocenění Virus Bulletin 100, které AVG Anti-Virus 7.5 Professional aktuálně získal pro platformu Windows 2000.

Z pohledu IT profesionálů představuje pro AVG významný úspěch zisk ocenění České asociace manažerů úseků informačních technologií (CACIO) v rámci Výročních cen časopisů Computerworld, Business World a PC World. Odborná porota v tomto případě ocenila přínosy modulu AVG Admin 7.5, který výrazně usnadňuje správu bezpečnosti v počítačových sítích díky podpoře vzdálené instalace a aktualizací bezpečnostních produktů AVG a možnosti sledovat stav zabezpečení jednotlivých stanic v přehledném grafickém prostředí.

Tiskové zprávy

Diskuse