Acer se stává oficiálním dodavatelem FC Barcelona

16. 2. 2007 23:39    Rubrika: Tiskové zprávy

V lednu 2007 se společnost Acer stala oficiálním dodavatelem jednoho z nejslavnějších evropských fotbalových klubů FC Barcelona, který vyhrál 2x Ligu mistrů, 4x PVP, 3x pohár UEFA, 2x Evropský superpohár, 18x španělskou ligu, 24x národní pohár (Copa del Rey) a zaznamenal mnoho dalších úspěchů.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Acer a evropský fotbalový gigant – nejlepší klub světové historie podle nedávno zveřejněné zprávy Mezinárodní federace fotbalové statistiky a historie (IFFHS) – jsou ve světě proslulí svým nezlomným duchem a jejich jména se těší celosvětovému uznání.

“V posledních několika letech společnost Acer ukázala, že tým a soutěživý duch dokáží přeměnit ambiciózní cíle na konkrétní výsledky,” prohlásil Gianfranco Lanci, president Acer Inc. “Ve sportu i v technice rozdíl spočívá právě ve způsobu pohledu na hru a přitom není důležité, zda se jedná o jedno utkání nebo o celou sezónu. Oba týmy – Acer i Barcelona – budují svou dlouhodobou herní strategii na pevných základech, které je dovedou k budoucím úspěchům.”

“Jsme neobyčejně potěšeni, že jsme uzavřeli sponzorskou dohodu s předním výrobcem značkových osobních počítačů,” prohlásil Marc Ingla, vicepresident FC Barcelona. “Tato smlouva s tchajwanskou společností Acer pomůže klubu šířit jeho představy a hodnoty na celém světě právě s její podporou.”

Na základě této smlouvy bude značka Acer prezentována na utkáních španělské ligy i na mezinárodní úrovni, a tak bude spojována s mužstvem, které se může pochlubit více než stoletou úspěšnou historií a úsilím pokračovat ve vítězném tažení a udivovat milióny fanoušků.

Podle této smlouvy se Acer stane exkluzivním oficiálním dodavatelem notebooků a stolních osobních počítačů klubu FC Barcelona (exkluzivita platí pouze pro Španělsko).

Tiskové zprávy

Diskuse