Acer Aspire M3 - zábava na plný výkon

21. 11. 2007 17:51    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer Aspire M3 - řada výkonných stolních osobních počítačů s vysokou užitnou hodnotou

Acer Aspire M3 - zábava na plný výkon

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Zážitek ze zábavy na plný výkon

Společnost Acer, čtvrtý největší dodavatel osobních počítačů na světě (údaje firmy Gartner za 2. čtvrtletí 2007), dnes představila nejnovější řadu stolních osobních počítačů Aspire M3 s optimálním poměrem ceny a výkonu, které jsou určeny pro zábavu.

Tyto počítače jsou navrženy především pro domácí uživatele, požadující spolehlivý systém, který by splnil jejich nároky na zábavu a vysokou produktivitu za neobyčejně příznivou cenu. Nové stolní osobní počítače se vyznačují zlepšenou ergonomií, spolehlivostí a ochranou investice. Nové provedení má snadno dostupné porty na horní straně, které usnadňují připojení oblíbených zařízení. Provedení nového loga Acer ze svíticích LED diod odpovídá nejmodernějším trendům a přesto je nenápadné, a tedy zaručuje, že M3 se dokonale začlení do vašeho životního stylu. Počítač lze snadno modernizovat díky konstrukci, která umožňuje rychle otevřít skříň a získat přístup k vnitřním dílům bez použití nářadí.

Jakmile počítač řady M3 vybalíte, je okamžitě připraven k reprodukci multimédií v nejvyšší kvalitě: Modely M3100 a M3610 jsou vybaveny rozhraním s portem HDMI. Toto rozhraní využívá jediný kabel pro přenos televizního signálu s vysokým rozlišením i veškerého digitálního obsahu, který je uložen v osobním počítači, v nekomprimovaném formátu.

Navíc 7.1-kanálový prostorový zvuk s vysokým rozlišením ve spojení s integrovanou zvukovou kartou příští generace zaručuje jedinečnou kvalitu, kterou si uživatel může jednoduše přizpůsobit volbou optimálního režimu poslechu ve snadno ovladatelném menu.

Počítače řady M3, které mohou být dodány s neobyčejně výkonným vestavěným grafickým řadičem nebo grafickou kartou ze široké nabídky, podporují operační systém Vista Home Premium a dokáží splnit jakékoli nároky uživatelů včetně náruživých hráčů.

Aspire M3100

Počítač Aspire M3100 je vybaven procesorem se dvěma jádry AMD Athlon 64 X2, čipsetem AMD 690G, integrovaným grafickým řadičem ATI Radeon X1250 s výstupem HDMI s podporou vysokého rozlišení 1080i a integrovaným zvukem s vysokým rozlišením. Jestliže si uživatel vybere některou volitelnou VGA kartu ATI Radeon s vysokým výkonem a podporou Direct X10, získá to nejlepší z obou světů spolu s funkcí Dual-View a navíc i novou úroveň grafického výkonu při současném zachování originálních funkcí HDMI a možnosti používat dvě nezávislá zobrazovací zařízení. M3100 představuje dokonalý doplněk televizorů HD-ready a moderních systémů pro zábavu: Výstup HDMI přenáší obrazový a zvukový signál v nejvyšší kvalitě jediným kabelem a platforma AMD LIVE! nabízí úplnou kontrolu nad oblíbeným digitálním obsahem a umožňuje připojit, distribuovat a vyvolávat digitální mediální obsah v několika místnostech v domácnosti současně.
Počítač Aspire M3100 je rovněž vybaven volitelným digitálním a analogovým hybridním televizním tunerem a nejmodernějšími doplňky osobního počítače pro zábavu – např. Windows Vista a 7.1kanálovým prostorovým zvukem pro zvýšení kvality multimediální zábavy.

Aspire M3610

Počítače řady Aspire M3610 jsou dodávány s procesorem Intel Core 2 Duo, technologií pevného disku SATA 2 a režimem Acer eMode Management. Aspire M3610 je založen na neobyčejné univerzálnosti hardwarového vybavení: optické mechanice ze široké nabídky (DVD RW-Dual a/nebo DVD-ROM), pevném disku s kapacitou až 750 GB a dostatečném prostoru pro další rozšiřování, který zajišťují dvě šachty 5.25” a šest šachet 3.5”.

Aspire M3610 je vybaven portem HDMI, který představuje rozhraní, k němuž lze připojit audiovizuální přijímač nebo televizor s podporou vysokého rozlišení jediným kabelem. Jestliže si uživatel vybere některou volitelnou VGA kartu ATI Radeon s vysokým výkonem a podporou Direct X10, získá to nejlepší z obou světů spolu s funkcí Dual-View a navíc i novou úroveň grafického výkonu při současném zachování původních funkcí HDMI a možnosti používat dvě nezávislá zobrazovací zařízení.

Aspire M3630

Aspire M3630 je ideální pro uživatele, kteří požadují vysoký výkon a vynikající užitnou hodnotu. Systém může být osazen procesorem Intel Core 2 Duo či Intel Core 2 Quad, který zvyšuje výkon nejmodernějších aplikací pro domácí zábavu a multi-threaded aplikací.

Tento počítač je vybaven čipsetem Intel G31- ICH7DH, pamětí dual-channel DDRII, pevným diskem SATA s kapacitou až 500 GB a jedinečným 7.1 kanálovým zvukem s vysokým rozlišením, který zaručuje poslech v neobyčejně vysoké kvalitě a zážitek jako v kině. Aspire 3630 může být navíc vybaven optickou mechanikou s vysokým rozlišením HD-DVD nebo Blue Ray.

Počítač řady Acer M3 je dodáván s předinstalovaným originálním operačním systémem Windows Vista Home Premium. Doplňkový předinstalovaný software zahrnuje Microsoft Office 2007 Trial, sadu Acer Arcade Live, Acer Empowering pro zvýšení výkonu systému, snížení hlučnosti, ochranu dat a snadnější obnovení systému, a dále Norton Internet Security 2007, Adobe Reader 7.0, CyberLink PowerDVD a NTI CD-Maker Gold.

Na počítač je poskytována dvouletá záruka typu mail-in pro domácí zákazníky.

Tiskové zprávy

Diskuse