Ericsson - mobilní TV pro Cellcom Israel

15. 1. 2008 08:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Ericsson dodavatelem mobilní TV pro izraelského operátora Cellcom

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Ericsson (NASDAQ: ERIC) podepsal smlouvu s předním izraelským mobilním operátorem Cellcom Israel o poskytnutí end-to-end řešení pro mobilní TV a video. Cellcom Israel tak může svým zákazníkům nabídnout opravdový zážitek z televizního vysílání včetně přístupu ke kanálům s živým vysíláním a obsahem video-on-demand (VoD).

Ericsson se tak stane výhradním dodavatelem platformy pro mobilní TV, která zahrnuje multimediální mobilní klienty, content management systém a systémy pro správu daných technologií včetně zákaznické podpory. Výstavba začala v prosinci 2007. Komerčně bude tento provoz spuštěn v průběhu letošního roku.

Ericsson řešení pro mobilní TV nabízí uživatelům sledovat televizi s možností rychlého přepínání programů, dále přehledné navigační menu a další zdokonalené funkce.

Řešení Ericsson Mobile TV and Video umožňuje operátorům výhodně zúročit své investice do stávající síťové infrastruktury. Toto flexibilní a škálovatelné řešení umí také podporovat broadcastové technologie - například službu Multimedia Broadcast and Multicast Service (MBMS).

"Tento krok jen potvrdí vedoucí pozici operátora Cellcom Israel na izraelském trhu. Díky spolupráci se společností Ericsson, může Cellcom Israel nabídnout jednoduchý přístup k zážitku z personalizované a špičkové mobilní TV" říká Nahum Hai, ředitel pro Advanced Services Department společnosti Cellcom Israel

"Sítě operátorů jsou stále dokonalejší a tím se neustále zlepšuje i kvalita mobilní televize. Naše řešení mobilní TV umožní společnosti Cellcom Israel nabízet nové dokonalejší služby a zvyšovat tak své zisky." tvrdí Mats Bosrup, generální ředitel společnosti Ericsson Israel.

Tiskové zprávy

Diskuse