Sony Ericsson - Maria Šarapovová

15. 1. 2008 08:25    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Sony Ericsson zahájila spolupráci s tenistkou Marií Šarapovovou. Aktuálně pátá nejlepší hráčka ženského tenisového šampionátu Sony Ericsson WTA Tour je vůbec první celosvětovou tváří značky Sony Ericsson. Spolupráce byla uzavřena na následující čtyři roky a Maria Šarapovová se v rámci ní bude mimo jiné podílet na návrzích designu telefonů a příslušenství značky Sony Ericsson.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

„V současném, sedmém roce existence společnosti Sony Ericsson se naše značka významně rozvíjí a spolupráce s odhodlanou, úspěšnou a charismatickou osobou, jako je Maria Šarapovová, je přirozeným krokem pro další posílení značky na trhu,“ říká Dee Dutta, viceprezident společnosti Sony Ericsson pro marketing.

„Velmi mě těší spolupráce s tak progresivní značkou, která má velmi dobrou reputaci na poli zábavy. Většina lidí mě zná především jako tenisovou hráčku, mimo to se však aktivně zajímám také o módu, hudbu, film a design a i v těchto oblastech bych chtěla se společností Sony Ericsson spolupracovat,“ říká Maria Šarapovová.

Spolupráce s Marií Šarapovovou navazuje na partnerství značky Sony Ericsson a ženského tenisového šampionátu Sony Ericsson WTA Tour. Ten v minulém roce zahrnoval 62 turnajů v celkem 35 zemích. Zápasy každoročně navštíví více než čtyři miliony diváků, další stovky milionů příznivců je pak mohou sledovat v televizi. Šampionátu se v roce 2007 zúčastnilo přes 1400 hráček ze 75 států.
Letošní česká zastávka turnaje Sony Ericsson WTA Tour se uskuteční od 28. dubna do 4. května 2008 na pražské Štvanici a budou v ní vyplaceny odměny v celkové hodnotě 145 tisíc dolarů.

Více informací o Sony Ericsson WTA Tour naleznete na stránkách www.sonyericssonwtatour.com, o pražském turnaji pak na stránkách www.pragueopen.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse