Belkin CushTop a PocketTop - podložky

16. 1. 2008 08:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Belkin CushTop a PocketTop usnadňují použití notebooku kdekoli v domácnosti

Belkin CushTop a PocketTop - podložky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nyní k dispozici v elegantních nových barvách

Nové podložky CushTop a PocketTop od společnosti Belkin umožňují pohodlně používat notebook na pohovce, na podlaze i v posteli. Podložka CushTop umožňuje položit notebook pohodlně na klín. PocketTop s vestavěnou chladící podložkou a úložným prostorem pro příslušenství notebooku slouží jako pouzdro a mobilní pracoviště. Kromě zelené, oranžové a stříbrné barvy je podložka CushTop i PocketTop už k dispozici i v čokoládové s turmalínovou, ocelově šedé s červenožlutou a béžové s pistáciovou.

Studie uživatelů notebooků z prosince 2005 provedená společností Belkin* ukázala, že 39 procent uživatelů své notebooky vůbec neodnáší z domova nebo tak činí jen velmi zřídka. Studie navíc ukázala, že 43 procent majitelů notebooků umísťuje svůj notebook do obývacího pokoje, přičemž polovina z nich ho přenáší i na jiné místo v domácnosti. Rostoucí počet notebooků používaných primárně v domácnost vyžaduje příslušenství a uživatelské nástroje navržené speciálně pro interiéry, a nikoli výhradně pro cestovní účely.

Používání notebooku na klíně může být vzhledem k nevhodné pozici zápěstí a zahřívající se spodní části notebooku nepohodlné. Podložky CushTop a PocketTop tyto problémy řeší, neboť umožňují používat notebook pohodlně na libovolném místě domova.

DOSTUPNOST
Výrobek bude k dispozici od ledna 2008.

CushTop (F8N044eaBRN/GRY/KHK) – 799 Kč

Podložka CushTop je vyrobena z vysoce kvalitního polstrování a poskytuje ještě větší pohodlí pro uživatele notebooků.Praktická kapsa umožňuje bezpečně uložit myš i napájecí adaptér. Otočením lze podložku CushTop použít pro malé i velké notebooky. V současné době je dostupná v šesti barvách: ocelově šedá, oranžová, zelená, čokoládová s turmalínovou, ocelově šedá s červenožlutou a béžová s pistáciovou.

PocketTop (F8N043eaBRN/GRY/KHK) - 1199 Kč
PocketTop je domácí základna notebooku, která slouží jako pouzdro i pracoviště. Jednoduchý tvar poskytuje dostatek prostoru pro myš, napájecí zdroj a další příslušenství, například psací potřeby a poznámkové bloky. Praktický otvor pro snadný přístup do úložné oblasti slouží zároveň jako rukojeť.

PocketTop má zabudovanou chladící podložku, která zabraňuje prostupování tepla spodní částí, a je proto vhodná pro použití na klíně i na pracovním stole. Podložka PocketTop je vyrobena z pevného a zároveň pružného materiálu. Poskytuje notebooku vynikající ochranu a zároveň neomezený přístup k postranním portům. Je dostupná v šesti stylových barvách: stříbrná, oranžová, zelená, čokoládová s turmalínovou, ocelově šedá s červenožlutou a béžová s pistáciovou.

* Studie byla provedena ve spolupráci se společností Insight Express

Tiskové zprávy

Diskuse