Canon Europe - značka imageFORMULA

16. 1. 2008 17:08    Rubrika: Tiskové zprávy

imageFORMULA představuje synonymum pro vysokorychlostní skenery

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

• Nová značka imageFORMULA sjednocuje portfolio skenerů Canon
• Vysokorychlostní skenery zachovávají ve vysokém rozlišení věrohodnost barev
• imageFORMULA DR-2010C / DR-2510C dokáží naskenovat 20, respektive 25 stránek za minutu

Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představil novou značku pro portfolio výkonných skenerů. Označení imageFORMULA nyní ponesou síťové skenery ScanFront, dokumentové skenery DR-Series a šekové skenery CR-Series. Současně představuje první dvě vlaštovky nesoucí toto označení: imageFORMULA DR-2010C a imageFORMULA DR-2510C.

„Uvedením značky imageFORMULA dáváme zákazníkům jasně najevo, že Canon nabízí ucelená řešení pro správu dokumentů,” říká Jaroslav Volf, Support Engineer divize Canon Business Solutions.

Zařízení z řady imageFORMULA jsou určeny pro decentralizované skenování důležitých dokumentů v prostředí malých firem. Zvládají velkoobjemové skenování až do 1500 stránek za den, skenování do emailu či skenování do stolního počítače.

Výkon imageFORMULA DR-2510C činí 25 stran nebo 50 oboustranných obrázků za minutu. imageFORMULA DR-2010C pak zvládá za minutu 20 stran nebo 40 oboustranných obrázků. Obě zařízení rovněž disponují vylepšenou technologií CIS Sensor, která umožňuje stejnou rychlost u černobílého, grayscale a stejně tak barevného skenování.

Inovace v oblasti designu umožnili zmenšení a odlehčení obou zařízení tak, aby zabírali minimální kancelářský prostor. Skenery imageFORMULA DR-2010C a imageFORMULA DR-2510C jsou energeticky úsporné, automaticky se zapínají a vypínají v závislosti na hostitelském PC. Nová funkce JOB tlačítek poskytuje uživatelům komfort bez nutnosti stále znovu zadávat jednotlivé úlohy. Spoří čas a naskenované dokumenty doručují na vybrané místo, ve zvoleném formátu, barevnosti a rozlišení pouhým stiskem jediného tlačítka.

Obě zařízení dokáží pracovat se širokou škálou velikosti a tloušťky papíru a dokumentů, včetně karet, embosovaných kreditních karet a dokumentů ve formátu A3 v režimu folio. Skener imageFORMULA DR-2510C rovněž disponuje technologií Ultrasonic Double Feed Detection, která umožňuje kontrolu dvojitého podání papíru.

Novinky obsahují také funkce pro finální zpracování obrazu zaručující vysokou kvalitu a lepší produktivitu: Auto-Colour Detection, Text Orientation Recognition, Advanced Text Enhancement (I&II), Skip Blank Page a Moiré Reduction.

Skenery imageFORMULA DR-2010C a imageFORMULA DR-2510C budou distribuovány spolu se softwarovým balíčkem Canon’s Capture Perfect 3.0, který obsahuje špičkové nástroje pro tvorbu PDF (i šifrovaných), skenování karet a dávkové zpracování skenovanych předloh. Dále pak SW pro OCR Nuance Omnipage SE, Scansoft Paperport SE pro DMS (archvivace digitálních dat), Adobe Acrobat 8 Standard, Presto! BizCard Reader 5 SE (pro vytěžování dat z navštívenek).

Tiskové zprávy

Diskuse