Nokia hry

16. 1. 2008 08:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Creebies si nacházejí cestu k N-Gage

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Creebies

Nokia začala nabízet virtuální svět péče o zvířátka. Hra Creebies, která je součástí služby mobilních her N-Gage, poskytuje každému hráči vlastní 3D Creebi, o nějž hráč může pečovat, obveselovat jej, krmit a dokonce si založit chov!
Vybaveni virtuálními penězi můžete svého nového kamaráda a jeho pelech s příslušenstvím přizpůsobovat svým představám. Vaše 3D zvířátko brzy získá vlastní osobnost a vzhled na základě pozornosti, kterou mu věnujete. S pomocívaší péče bude růst a rozvíjet se k větší samostatnosti. Nezapomeňte však sledovat jeho individuální zdravotní ukazatele, podle nichž poznáte, kdy má zvířátko hlad nebo je nemocné.

„Nokia Games Publishing obohacuje N-Gage o zajímavou hru, která osloví uživatele každého věku," uvedl Dr. Mark Ollila, ředitel pro technologii a strategii a vedoucí divize Games Publishing, Nokia. „Díky Creebies může každý prožívat potěšení z vlastního zvířátka, aniž by musel uklízet nepořádek."
Prostřednictvím technologie Bluetooth může váš Creebi komunikovat s jinými Creebies – například spolu mohou hrát hry nebo se dokonce rozmnožovat. Hráči mohou novorozeňata ukazovat ostatním nebo jim prostřednictvím adopčního centra v N-Gage Arena hledat nový domov.

Hra Creebies by měla být k dostání začátkem roku 2008.

Dirk Spanner a Padlý Idol

Na N-Gage začíná mobilní detektivní dobrodružství
Seznamte se s prvním mobilním detektivem na světě, Dirkem Spannerem a Padlým Idolem

Klasický hollywoodský svět „černého filmu“ (Film Noir) vytváří poutavé prostředí pro tuto hru založenou na detektivních příbězích. Dirk Spanner a Padlý Idol z dílny Nokia Games Publishing přicházejí jakožto klasická detektivní hra na mobilní zařízení a přináší nečekané zvraty na každém kroku.
Hra zasazená do stylového, zároveň však zpustlého fiktivního města New Haven, ožívá prostřednictvím komiksového formátu. Napínavé a přitom legrační příběhy plné konfliktů, romantiky a klamu, se spoustou filmových hvězd, krádeží, podvodů, paruk a knírů vytvářejí zábavnou hru, která zaujme nováčky i nejzkušenější hráče.

"Dirk Spanner a Padlý Idol bude oživením zapomenutého žánru detektivních her na mobilních zařízeních," sdělil Dr. Mark Ollila, ředitel pro technologii a strategii a vedoucí divize Games Publishing, Nokia. „Spojením úžasných vizuálních prvků a fascinujících dějů tato hra nepochybně okouzlí každého hráče."

Hráči v osobě špičkového soukromého detektiva Dirka se vrhají do tajemných dobrodružství, kde se utkávají se spoustou protivníků z řad femme fatale a gangsterů. Počínaje řešením záhady ukradené sochy a brutální vraždy a konče vyšetřováním případu nešťastného úmrtí, v němž hraje roli tučňák, Dirk nedojde klidu, dokud případy nevyřeší.

Hráči řídí Dirka při plnění tajných poslání pomocí speciálního jednotlačítkového ovládání na bázi kamery, které umožňuje intuitivní objevování města New Haven. Jazzový soundtrack dotváří atmosféru každé etapy hry.

Hra Dirk Spanner a Padlý Idol by měla být k dostání v první polovině roku 2008.

Tiskové zprávy

Diskuse